KL-Kuntahankinnat

Consultorin sopimusalueet KL-Kuntahankintojen ICT-asiantuntijapalvelujen osa-alueilla vuosina 2015-2019

Tarjoamme vahvaa osaamista kuntasektorin IT-projekteihin

Consultor on vahva IT-konsultoinnin osaaja. Osaamisemme ja palvelumme sopivat hyvin julkisten organisaatioiden tarpeisiin. Siitä osoituksena on menestyksemme lukuisissa julkissektorin puitesopimuskilpailutuksissa.

Monipuolinen tarjonta kuntasektorin asiakkaille

Consultorin sopimukset KL-Kuntahankintojen kanssa kattavat monipuolisesti IT-projektien eri vaiheet. Sopimuksia voivat hyödyntää KL-Kuntahankintojen asiakkaat, joita ovat suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, hankintarenkaat, kunnalliset liikelaitokset sekä kuntien omistamat konserniyhtiöt.

KL-Kuntahankintojen asiakkaita ovat esimerkiksi Kuntien Tiera Oy, Keva ja Tampereen kaupunki. KL-Kuntahankinnat kilpailuttaa asiakkaiden puolesta puitesopimuksia ja vastaa niiden sopimushallinnasta. Yksikkö keskittyy kilpailutuksissa suurivolyymisiin yhteishankintoihin.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä ja soita +358 40 754 4601 tai lähetä sähköpostia markus.andersson@consultor.fi

Markus Andersson

Toimitusjohtaja

Consultorin asiakkaita ja puitesopimuskumppaneita:

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy, Eduskunta, ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus KEHA, Eläketurvakeskus, Energiavirasto, Euroopan Kemikaalivirasto (ECHA), Hansel Oy, KL-Kuntahankinnat, Liikennevirasto, Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi, Lindorff, Maahanmuuttovirasto, Metsäntutkimuslaitos, Opetushallitus, Patentti- ja rekisterihallitus, Puolustusministeriö, Pöyry, Tilastokeskus, Työterveyslaitos, Ulkoasiainministeriö, Valtiokonttori, Valtori, Verohallitus, Viestintävirasto, Väestörekisterikeskus ja Ympäristöministeriö.

Tutustu KL-Kuntahankintoihin

KL-Kuntahankintojen kotisivuilta saat kattavan kuvan palvelusta ja kilpailuttamiseen liittyvästä toiminnasta

kl_kuntahankinnat