Toteutus

Ihmiset. Ratkaisut. Tulokset.

Autamme teitä toteutuksessa

Consultor auttaa asiakkaitaan menemään eteenpäin tuottamalla kehityksen mahdollistavia ja sitä tukevia tietojärjestelmiä. Asiakkaamme saavat kehittämistyötä sekä asiantuntijapalveluna että kokonaistoimituksina.

Verkkopalvelut tutuiksi

Tarjoamme asiakkaillemme verkkopalveluja, sähköisen asioinnin ja asianhallinnan ratkaisuja sekä integraatiopalveluja.

Markus Andersson, toimitusjohtaja

Verkkopalvelut ovat organisaatioille tärkeitä viestinnän ja tiedon jakelun kanavia. Internet-sivujen lisäksi toteutamme Intranetit sekä Extranetit. Olemme toteuttaneet lukuisia verkkopalveluja asiakkaillemme esimerkiksi Microsoftin SharePoint- ja avoimen lähdekoodin Liferay-teknologioilla.

Toteutamme sähköisen asioinnin ja asianhallinnan ratkaisuja asiakaslähtöisesti ja asiakkaan prosesseja samalla kehittäen. Sähköisen asioinnin avulla palvelut ovat asiakkaittesi käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta, toimintaa tehostaen. Asianhallinnan ratkaisut mahdollistavat organisaation asioiden ja asiakirjojen tehokkaan käsittelyn ja jakelun.

Integraatiopalvelujen avulla asiakkaamme varmistaa järjestelmiensä keskinäisen kommunikoinnin ja tiedonsiirron jouhevasti. Asiantuntijamme hallitsevat sekä erilaiset integraatiotuotteet että -teknologiat erinomaisesti.

Consultor on onnistuneesti kantanut toteutusvastuun Yritys-Suomi-projektissa vastaten mm. projektinhallinnasta ja kehittämisestä.Heikki Heikkilä |johtaja | AHTi-yksikkö

Kiinnostuitko?