Consultorin Aluehallinnon tietohallintopalveluyksikkö AHTille toteuttama Yritys-Suomi -palvelu kokoaa yhteen julkishallinnon palvelut yrityksille. Yritys-Suomi on käyttäjälle maksuton verkkopalvelu, joka tarjoaa tietoa ja palveluja esimerkiksi:

• yritystoiminnan käynnistämiseen
• yrityksenä toimimiseen
• yritystoiminnan kehittämiseen
• kansainvälistymiseen
• työnantajuuteen
• yritystoiminnan lupiin

”Consultor on onnistuneesti kantanut toteutusvastuun Yritys-Suomi -projektissa vastaten mm. projektinhallinnasta ja kehittämisestä ”, kertoo AHTin johtaja Heikki Heikkilä.

”Consultorin harteilla oli Yritys-Suomi -projektin toteutusvastuu ja huolehdimme projektista aina suunnittelusta ja määrittelystä testaukseen saakka”, kertoo Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson. ”Toteutimme Yritys-Suomi -verkkopalvelun avoimen lähdekoodin Liferay-teknologialla sekä Alfresco-dokumentinhallintajärjestelmällä. Tällä yhdistelmällä toteutamme parhaillaan lukuisia muitakin julkisia verkkopalveluja yhteistyössä AHTin kanssa. Yritys-Suomi tarjoaa tärkeää informaatiota yrittäjyyttä harkitseville sekä jo yrittäjinä toimiville ja Consultor on mielellään mukana projektissa, jossa yrittäjyydestä Suomessa pyritään tekemään helpompaa. Asiasta kiinnostuneiden kannattaa tutustua myös toteuttamaamme Oma Yritys-Suomi -palveluun, johon on koottu yrityksen tilanteeseen sopivat työkalut ja sähköiset asiointipalvelut helposti yhdestä paikasta käytettäväksi”, Andersson jatkaa.

Tutustu palveluun: Yritys-Suomi