Ihmiset. Ratkaisut. Tulokset.

Kumppanit

Verkostomaisen toiminnan edelläkävijä

Consultor Finland Oy on suomalainen edelläkävijä verkostomaisen IT-projektinhallinnan toimialueella. Menestyksemme perustuu korkeaan laatuun, hiottuun palvelumalliin ja pitkälle jalostettuun kumppanipohjaiseen asiantuntijaliiketoimintaan. Yhdessä kumppaniemme kanssa tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen yhdistelmän omaa ja kumppaniemme osaamista.

Tällä hetkellä etsimme kumppaneita erityisesti hanke- ja projektinhallinnan, määrittelyn, suunnittelun ja arkkitehtuurin, sovellus- ja teknologiakehityksen sekä infrastruktuurikehityksen alueilta.

Yhteistyömme voi pohjautua eri tavoin alihankintana tehtäviin toimeksiantoihin. Alihankintasuhteessa olevat asiantuntijat voivat olla henkilöyrittäjiä tai pienyritysten konsultteja, joilla on mittava kokemus IT-projekteista ja intoa ja halua toimia jatkossa yrittäjänä ja konsulttina asiakastoimeksiannoissamme.

Pyydä lisätietoja

Haluatko mukaan Suomen parhaaseen it-asiantuntijoiden verkostoon?

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää mahdollisesta yhteistyöstä! Kerro itsestäsi tai yrityksestäsi vapaamuotoisesti sähköpostilla ja lähetä viesti ja CV:si osoitteella freelancer@consultor.fi. Vastaamme Sinulle pikaisesti ja jatkamme sen jälkeen keskustelua toiveistasi sekä yhteistyön mahdollisuuksista.

Consultorin kumppaneilla on meille aivan erityinen merkitys. Haluamme joukkoomme Suomen parhaat osaajat ja osaamme mielestämme kohdella heitä myös sen mukaisesti. Kerron mielelläni lisää!

Markus Andersson

Toimitusjohtaja