Työpaikat

Ihmiset. Ratkaisut. Tulokset.

Työpaikka, jossa viihdytään

Erinomainen yritys tarvitsee erinomaisia työntekijöitä – Consultor etsii jatkuvasti uusia kykyjä ja IT-alan tulevaisuuden tähtiä. Pelkkä resurssi ei nykypäivänä riitä, vaan pitää olla kykyä tarjota ratkaisuja ja hoitaa projektit loppuun asti!

Huolehdimme työntekijöistämme

Consultorilla viihdytään! Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja tuemme kehittymistä monella tapaa. Tarjoamme henkilöstöllemme laajat työsuhde-edut ja teemme parhaamme, jotta työntekijöillämme olisi hyvä olla.

Sinustako uusi consultorilainen?

Oletko rautainen ammattilainen ja persoonana mutkaton? Haluatko olla mukana vaativissa projekteissa tekemässä Suomesta reippaampaa yhteiskuntaa kehittämällä mm. sähköisiä asiointipalveluja tai pitämällä huolta asiakkaittemme kriittisistä projekteista? Mikäli näin on, Consultor on työpaikkana oiva vaihtoehto ja haluaisimme kuulla sinusta lisää!

Avoinna olevat työpaikat

Haussa asianhallinnan osaaja

Consultor on viime vuosien aikana saavuttanut itselleen vahvan jalansijan julkishallinnon ja yritysten digitalisaation rakentajana. Tulevaisuuden kasvumme pohjaksi vahvistamme osaajaverkostoamme. Haemme nyt Asianhallinnan osaajaa Etsimme vahvaa asianhallinnan asiantuntijaa vahvistamaan julkishallinnolle tapahtuvia projektitoimituksia. Projektitoimituksissa tulet olemaan suunnittelun… Lue lisää

Consultor etsii uusia kumppaneita Suomen parhaaseen IT-asiantuntijoiden verkostoon!

Consultor on viime vuosien aikana saavuttanut itselleen vahvan jalansijan julkishallinnon ja yritysten digitalisaation rakentajana. Tulevaisuuden kasvumme pohjaksi vahvistamme nyt osaajaverkostoamme. Haemme Suomen parhaita IT-alan yrityksiä, yrittäjiä ja freelancereita, joiden kanssa yhteistyössä voimme jatkaa menestystarinaamme. Erityisesti… Lue lisää

Meille vastuullisuus on kykyä asettua asiakkaan saappaisiin ja ymmärtää oman työnsä kriittinen rooli. Vastuuta kannetaan ylpeästi!

Jyrki Virtanen, konsultti & hallituksen puheenjohtaja

Haluatko kuulla lisää?

Meitä on moneksi! Myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon ja erityisesti IT-alan asiantuntijoita.

Hae työpaikkaa tai täytä avoin hakemus. Tutustu meihin Facebook- tai Twitter-sivuillamme ja tilaa uutiskirjeemme, jotta pysyt ajan tasalla kuulumisistamme.

Avoimet hakemukset

Lähetä avoin hakemuksesi!

Tilaa uutiskirje

Tilaa Consultorin uutiskirje!