Consultor Finland Oy jatkaa kasvuaan – liikevaihto yli 7 miljoonaan euroon

Tietotekniikan palveluyritys Consultor Finland Oy:n kymmenes tilikausi kului kasvun merkeissä. Yrityksen 31.12.2014 päättyneen tilikauden liikevaihto oli 7,3 MEur (vuosi 2013: 6,8 MEur) ja liikevoitto 1,39 MEur (1,37 MEur). Yritys onnistui edelleen kasvamaan haastavasta markkinatilanteesta huolimatta.

Consultor on lupauksensa mukaisesti osaltaan rakentamassa reippaampaa, tehokkaampaa ja toimivampaa Suomea. Vuoden 2014 aikana toteutimme tätä lupausta toimittamalla sähköisen asioinnin ja asianhallinnan ratkaisuja asiakkaillemme. Näitä olivat mm. Verohallinnolle Microsoft-teknologioilla toteutettu arvonlisäveron erityisjärjestelmän asiointipalvelu, yhteistyössä Aluehallinnon tietohallintopalveluyksikkö AHTin (1.1.2015 alkaen KEHA-keskus) kanssa toteuttamamme Palkkaturvan asianhallintajärjestelmä sekä työn alla oleva maistraattien MERP-hankkeen asianhallinta. Lisäksi aloitimme viime vuonna julkishallinnon asiakkaalle salkunhallintaan liittyvän projektitoimituksen.
”Vuosi 2014 sujui Consultorilla ennakoitua paremmin ja liikevaihtomme jatkoi kasvuaan. Päättyneen vuoden aikana merkittäviä asiakkuuksia oli edellä mainittujen lisäksi mm. Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori. Valtio on keskittänyt IT-toimintojaan Valtorille, joka hankki projektinhallintapalveluja Consultorilta vuoden 2014 aikana. Yrityspuolella asiakkaina olivat kuluneen vuoden aikana mm. Lindorff ja Pöyry”, kertoo Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson. ”Odotamme liiketoiminnan kehittyvän vuoden 2015 aikana ja alkanut vuosi näyttää tähän mennessä valoisalta”, Andersson jatkaa.Consultor_vanha
Consultorin vuoteen 2014 kuului myös yrityksen 10-vuotispäivän juhlintaa ja kevään aikana yrityksen visuaalinen ilme uudistettiin.
Lisätietoja:
Markus Andersson, toimitusjohtaja
Puh. 040 754 4601 etunimi.sukunimi@consultor.fi.
Consultor Finland Oy on vuonna 2004 perustettu suomalainen edelläkävijä verkostomaisen IT-projektinhallinnan ja teknisen konsultoinnin toimialueilla. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli noin 7,3 MEur ja tuloksemme voitollinen. Asiakkainamme on julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioita, joiden hankkeisiin osallistumme eri rooleissa. Consultorin tehtävä on varmistaa asiakkaille tärkeiden IT-projektien onnistuminen ja siten rakentaa reippaampaa, tehokkaampaa ja toimivampaa Suomea – asiakkaiden menestyksen siivittämänä.  www.consultor.fi