Consultor Finland Oy juhlii 7-vuotispäiväänsä

Vantaalla toimiva tietotekniikan palveluyritys Consultor Finland Oy aloitti toimintansa 1.10.2004. Yrityksen perustamisesta tulee lauantaina 1.10.2011 kuluneeksi 7 vuotta. Consultor on vuosien saatossa kasvanut merkittäväksi toimijaksi alallaan, oppivuosien ollessa jo takanapäin.

Yritys on onnistunut seitsemän vuoden aikana hankkimaan laajan asiakaskunnan ja vastannut vaativista IT-konsultointiprojekteista niin yksityis- kuin julkissektorillakin. Erityisesti osaamisemme julkishallinnossa on vahvaa, jonka todistaa jälleen menestyksemme Hanselin Teknisen IT-konsultoinnin kilpailutuksessa. Kiitos asiakkaillemme kuluneista vuosista, toivomme yhteistyön jatkuvan vielä pitkään!

Consultorin toiminta on yrityksen perustamisesta lähtien nojannut verkostoituneeseen toimintamalliin ja tulemme jatkossakin toimimaan tiiviissä yhteistyössä kumppaneittemme kanssa. Haluamme kiittää vuosien saatossa yhteistyötä kanssamme tehneitä kumppaneita, jotka ovat omalta osaltaan olleet luomassa Consultorin menestystarinaa!

Consultor on viettänyt perinteiden mukaisesti syntymäpäiväjuhliaan – eikä tämäkään vuosi ole poikkeus! Seitsemän vuoden ikään ehtinyttä yritystä juhlittiin perjantaina koko henkilökunnan voimin.

Lue lisää kuluneiden vuosien tapahtumistamme: https://www.consultor.fi/yritys/historia.

Lämmin kiitos kaikille menneistä seitsemästä vuodesta ja aurinkoista syksyä!

 

IMG_3105_bw_fb