Consultor Finland Oy perheyritys SOLin omistukseen

Consultor Finland Oy on siirtynyt osakekaupoilla kokonaisuudessaan Solemo Oy:n (SOL konsernin) omistukseen ja jatkaa toimintaansa osana vahvaa suomalaista perheyritystä.

”Consultor Finland perustettiin vuonna 2004 tuomaan alalle huippulaatua, suoraviivaista toimintaa ja jatkuvasti kehittyviä ratkaisuja ja koko toimintamme ajan olemme pyrkineet keskittymään asiakkaan auttamiseen vaihtelevissa tilanteissa”, sanoo Consultor Finlandin toimitusjohtaja Markus Andersson.

Consultorin asiantuntijapalvelut ovat käytössä mm. julkissektorilla sekä energia-, finanssi- ja vähittäiskaupan sektoreilla. Consultor on kahden viime vuoden aikana onnistunut muun muassa tiedolla johtamisen projekteissa. Olemme auttaneet asiakkaitamme tiedon keruussa, varastoinnissa ja analysoinnissa sekä raporttien modernisoinnissa aina tekoälyavusteisen päätöksenteon analysointiin asti.

”Tulevaisuuden johtamisessa tarvitaan entistä laajemmin dataa ja tiedon analyysia. Tulevaisuudessa kerättävän tiedon määrä tulee jatkuvasti kasvamaan, joten on tärkeä osata yhdistää ja analysoida dataa älykkäillä tavoilla. Haluamme auttaa asiakkaitamme kehittämään toimintojaan yhä paremman ja kehittyneemmän tiedon avulla”, toteaa Markus Andersson.

Consultor tarjoaa palveluja tiedonhallintaan ja raportointiin, järjestelmäkehitykseen, projektijohtamiseen ja tietoturvaan 300 huippuasiantuntijan voimin.

Lisätietoja: