Consultor Finland Oy tilinpäätöstiedote 2013

Consultor Finland Oy tilinpäätöstiedote 2013
Consultor Finland Oy:n IT-osaaminen kysyttyä – liikevaihto kasvoi 66 %
Tietotekniikan palveluyritys Consultor Finland Oy:n yhdeksäs tilikausi kului vahvan kasvun merkeissä. Yrityksen 31.12.2013 päättyneen tilikauden liikevaihto oli 6,8 MEur (vuosi 2012: 4,1 MEur) ja liikevoitto 1,37 MEur (0,62 MEur). Yrityksen liikevaihto kasvoi merkittävästi haastavasta markkinatilanteesta huolimatta.

Projektinhallintapalvelut ketterin menetelmin olivat edellisten vuosien tapaan kysyttyjä. Suurimpana syynä Consultorin kasvuun olivat järjestelmätoimitukset ja yritys toteuttikin viime vuoden aikana lukuisia Liferay sekä SharePoint -alustoille toteutettuja verkkopalveluja.
”Vuosi 2013 oli Consultorille erinomainen. Olimme vuoden 2013 aikana rakentamassa useita kansallisesti merkittäviä verkkopalveluja, joita toteutettiin mm. yhteistyössä Aluehallinnon tietohallintopalveluyksikkö AHTin kanssa. Päättyneen vuoden aikana julkaistuja uusia tai uudistettuja palveluja olivat mm. Oma Yritys-Suomi, Yritys-Suomi ja TE-keskusten paikallisten palvelujen verkkopalvelut” kertoo Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson.
”Kulunut vuosi on alkanut positiivisissa merkeissä ja teemme kaikkemme, että viime vuoden kaltainen kasvu jatkuisi edelleen. Kasvun vuoksi etsimme tälläkin hetkellä uusia asiantuntijoita ja kumppaneita verkostoomme, pystyäksemme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset asiantuntijat projekteihin”, Andersson jatkaa.
Päättyneen vuoden aikana Consultorin asiakkaiksi tulivat mm. CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy, Pöyry ja Työterveyslaitos.
Lisätietoja:
Markus Andersson, toimitusjohtaja
Puh. 040 754 4601 markus.andersson@consultor.local
Consultor Finland Oy on vuonna 2004 perustettu suomalainen edelläkävijä verkostomaisen IT-projektinhallinnan ja teknisen konsultoinnin toimialueilla. Liikevaihtomme vuonna 2013 oli noin 6,8 MEur ja tuloksemme voitollinen. Asiakkainamme on julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioita, joiden hankkeisiin osallistumme eri rooleissa. Consultorin tehtävä on varmistaa asiakkaille tärkeiden IT-projektien onnistuminen ja siten rakentaa reippaampaa, tehokkaampaa ja toimivampaa Suomea – asiakkaiden menestyksen siivittämänä. www.consultor.fi