Consultor Hanselin puitesopimustoimittajaksi IT-johtamisessa

Valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy ja tietotekniikan palveluyritys Consultor Finland Oy ovat solmineet puitesopimuksen johtamisen ja kehittämisen konsultointipalveluista vuosille 2017-2021. Puitesopimus kohdistuu IT-johtamisen ja -riskienhallinnan sekä tietohallinnon kehittämisen osa-alueelle.
Sopimuksen myötä Hanselin asiakkaat saavat käyttöönsä valmiiksi kilpailutetut johtamisen ja kehittämisen konsultointipalvelut liittyen tietohallinnon kokonaisarkkitehtuurin kehittämiseen, tietohallinnon riskienhallintaan sekä IT-hanke- ja projektihallintaan. Hanselin asiakkaita ovat valtionhallinnon hankintayksiköt, kuten ministeriöt, niiden alaiset valtion virastot ja laitokset, valtion liikelaitokset sekä valtion rahastot ja muut valtion hankintayksiköt.
Aiemmin Consultor on toiminut Hanselin puitesopimustoimittajana tekniseen IT-konsultointiin liittyvillä osa-alueilla vuosina 2007-2011 sekä 2011-2015. ”Olemme iloisia, että pääsemme jatkamaan yhteistyötä pitkäaikaisten julkishallinnon asiakkaidemme kanssa”, toteaa Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson.
Lisätietoja:
Consultor Finland Oy
Markus Andersson
Toimitusjohtaja
etunimi.sukunimi@consultor.fi