Consultor järjestää Liferay vai SharePoint? -seminaarin 20.3.2013

Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja miettimään erilaisia vaihtoehtoja portaaliteknologioista Consultorin aamiaisseminaariin!

Verkkopalvelujen toteutukseen on olemassa useita vaihtoehtoisia teknologioita, joista ovat esimerkiksi avoimen lähdekoodin Liferay sekä Microsoft SharePoint. Annamme puheenvuoron asiakkaillemme, jotka ovat hyödyntäneet kyseisiä teknologioita projekteissaan sekä asiantuntijoille, jotka tuntevat Liferayn ja SharePointin läpikotaisin!

Seminaarin keynote-puhujana toimii Jyrki J.J. Kasvi, Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus TIEKEn tutkimus- ja kehitysjohtaja.

Liferayllä on toteutettu useita Aluehallinnon tietohallintopalveluyksikön (AHTi) alaisia verkkopalveluja. Jarmo Kovero, AHTin erityisasiantuntija ja hankekoordinaattori, valottaa miksi organisaatio on päätynyt toteuttamaan verkkopalvelujaan Liferay-teknologialla. Consultorin projektipäällikkö Mika Muurinen esittelee Liferaytä yleisemmin ja kertoo, millaisiin projekteihin se on hyvä vaihtoehto.

Opetushallituksen intranet-projekti toteutettiin SharePoint 2010 -teknologialla ja Opetushallituksen verkkoviestinnän asiantuntija ja intranet-projektin projektipäällikkö Kaisa Enakimio kertoo projektin kulusta ja siitä, miksi Opetushallitus päätyi toteuttamaan intranetin juuri SharePoint-alustalle. Consultorin projektipäällikkö Henry Scheinin kertoo SharePointin tarjoamista mahdollisuuksista yleisemmällä tasolla.

Tervetuloa kuuntelemaan, millaisia kokemuksia asiakkaillamme ja projektipäälliköillämme on Liferaystä ja SharePointista!

Aika: Keskiviikkona 20.3.2013 klo 8.15-11.40
Paikka: Ravintola G.W. Sundmans, Eteläranta 16, Helsinki

Tilaisuuden alustava agenda

08.15-08.30 Aamiainen ja ilmoittautuminen
08.30-08.40 Tilaisuuden avaus, Markus Andersson
08.40-09.10 Keynote-puheenvuoro, Jyrki J.J. Kasvi, Tieke ry
09.10-10.20 Miksi Liferay?, Jarmo Kovero, AHTi ja Mika Muurinen, Consultor Finland Oy
10.20-10.30 Tauko
10.30-11.40 Miksi Sharepoint?, Kaisa Enakimio, Opetushallitus ja Henry Scheinin, Consultor Finland Oy

Puhujat

KasviJyrki J.J. Kasvi (TkT) on Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus TIEKEn tutkimus- ja kehitysjohtaja. Kasvi on työskennellyt tutkijana ja projektipäällikkönä Teknillisen Korkeakoulun tuotantotalouden osastolla tutkimusalueinaan mm. tiedon hallinta operatiivisissa organisaatioissa, työssä oppiminen sekä mobiili viihde. Jyrki Kasvi on toiminut myös kansanedustajana ja on kirjoittanut useita tietotekniikkaa ja tietoyhteiskuntaa käsitteleviä kirjoja ja artikkeleita.

 
Jarmo Kovero on Aluehallinnon tietohallintopalveluyksikön erityisasiantuntija ja hankekoordinaattori.

MuurinenMika Muurinen on Consultorin seniorikonsultti. Muurinen on kokenut projektinhallinnan ammattilainen ja työskentelee Yritys-Suomi verkkopalvelun projektipäällikkönä.

 

 

EnakimioKaisa Enakimio on Opetushallituksen verkkoviestinnän asiantuntija ja toimi OPH:n intranet-projektin projektipäällikkönä.

 

 

ScheininHenry Scheinin työskentelee monessa Consultorin toimeksiannoissa projektipäällikkönä. Scheinin’illä on erittäin vahva osaaminen Microsoft SharePointista ja takanaan jo yli kaksikymmentä eri asiakkaille vedettyä SharePoint-käyttöönottoprojektia. Koulutukseltaan hän on taiteen maisteri.

 

 
AnderssonMarkus Andersson on Consultorin toimitusjohtaja ja osakas.

 

 

Miksi seminaariin kannattaa osallistua?

Seminaarista saat hyviä vinkkejä ja käytännön esimerkkejä kahdesta tunnetusta portaaliteknologiasta. Mikäli organisaatiosi on pohtimassa jomman kumman käyttöönottoa, kannattaa tulla kuuntelemaan asiakkaittemme ja asiantuntijoittemme kokemuksia. Lisäksi saat mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia muiden samojen asioiden kanssa painivien kanssa!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu seminaariin täällä: http://bit.ly/VPvW5T. Toimithan nopeasti, sillä mahtuu rajallinen määrä osallistujia! Tilaisuus on maksuton ja se on suunnattu sekä yksityis- että julkissektorin edustajille.

Lisätietoja

Consultor Finland Oy
Tiina Härjämäki
Markkinointipäällikkö
Puh. 045 323 1090