Consultor järjestää ”Oiva ostaja – menestyvä toteuttaja” -seminaarin 24.1.2012

Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja hakemaan uusia ideoita tietojärjestelmähankkeiden hankintoihin ja kilpailutukseen!

IT-hankintojen tekeminen ei ole helppoa – lisäksi kilpailuttamisvelvoite julkissektorilla lisää työmäärää. Huono tarjouspyyntö tuottaa harvoin hyviä tarjouksia ja huolimattomasti tehty hankevalmistelu lisää työmäärää hankkeen jokaisessa vaiheessa.  Pahimmassa tapauksessa se voi estää hankkeen onnistumisen ja tavoitteiden toteutumisen. Oman haasteensa tuo vielä kilpailuttaminen ketterällä kehittämismallilla – lopputulos kun ei ole kiveen hakattu kilpailuttamista tehdessä. Onnistunut ketterän ohjelmistoprojektin kilpailuttaminen sekä julkisten hankintojen ja strategian yhdistäminen on haastavaa ja näihin haasteisiin pyrimme antamaan vastauksia aamupäivän aikana!

Aika:           Tiistaina 24.1.2012 klo 8.15-11.15

Paikka:       Ravintola G.W. Sundmans, Eteläranta 16, Helsinki

Tilaisuuden alustava agenda

08.15-08.45   Aamiainen ja ilmoittautuminen
08.45-08.55   Tilaisuuden avaus, Markus Andersson
08.55-09.45   Ketterät menetelmät julkisissa tietojärjestelmähankkeissa, Ralf Sontag
09.45-10.00   Tauko
10.00-10.50   Miten julkinen hankinta tukee strategiaa?, Ari Uusikartano
10.50-11.15   Hyvästä tarjouspyynnöstä onnistuneeseen projektiin, Markus Andersson

Puhujat

Ralf Sontag toimii Huoltovarmuuskeskuksessa valmiuspäällikkönä Infrastruktuuriosastolla. Hänen vastuualueelleensa kuuluu finanssiala eli pankki- ja vakuutustoiminnan jatkuvuus, joita käsitellään rahoitushuoltopoolissa ja vakuutusalan poolissa.

Ari_uusikartano  Ari Uusikartano työskentelee Ulkoasiainministeriön tietohallintojohtajana. Tietoasiantuntijat ry on myöntänyt Uusikartanolle Vuoden tietojohtaja 2011 -tunnustuksen.

markus_andersson  Markus Andersson on Consultorin toimitusjohtaja ja osakas. Hänellä on mittava käytännön kokemus IT-hankintojen kilpailutuksiin osallistumisesta toimittajan roolissa.

Miksi seminaariin kannattaa osallistua?

Seminaarista saat hyviä vinkkejä ja käytännön esimerkkejä strategian ja hankintojen yhteensovittamiseen sekä niiden jalostamiseen hyväksi tarjouspyynnöksi. Lisäksi kuulet hyväksi havaituista menetelmistä ketterän kehitysprojektin ostamiseen sekä saat mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia muiden samojen asioiden kanssa painivien kanssa!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen seminaariin on päättynyt. Voit kysellä peruutuspaikkoja osoitteesta tiina.harjamaki@consultor.local
Tilaisuus on maksuton ja se on suunnattu erityisesti julkishallinnon organisaatioiden edustajille.

Lisätietoja

Consultor Finland Oy
Tiina Härjämäki
Markkinointipäällikkö
Puh. 045 323 1090