Consultorin ”Avaimet onnistuneeseen projektiin” -seminaari 25.10.2012

Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja hakemaan uusia ideoita projektityöskentelyyn Consultorin aamiaisseminaarista!

Onnistunut projekti ei ole itsestäänselvyys ja moni asia saattaa mennä pieleen ennen kuin projekti on saatettu maaliin asti. Projektityöskentelyä voi toteuttaa monella tavalla ja jokaisen organisaation on löydettävä itselleen parhaiten sopivat toimintamallit. Projektityöskentely voi tapahtua ketterästi tai noudatella perinteistä vesiputousmallia, lisäksi menetelmiä ja välineitä projektityöskentelyn avuksi on monenlaisia.

Seminaarissa tullaan käsittelemään projektityöskentelyä monipuolisesti – niin teorian tasolla kuin käytännön esimerkkienkin avulla. Projektinhallinnan kokenut ammattilainen, Jouko Vaskimo Aalto Prosta, johdattelee kattavasti projektityöskentelyn maailmaan. Projektityöskentelyyn tutustutaan käytännönläheisemmällä tasolla case-esimerkin avulla, kun Markku Satulehto kertoo Patentti- ja rekisterihallituksen kehitystyömallista. Projektityöskentely ketterin menetelmin kasvattaa suosiotaan. Consultorin projektinhallinnan kokenut ammattilainen Hannu Blomqvist, opastaa ketterien menetelmien käyttöönotossa.

Projektityöskentelyssä on omat haasteensa on ja näihin haasteisiin pyrimme antamaan vastauksia aamupäivän aikana!

Aika: Torstaina 25.10.2012 klo 8.15-11.15
Paikka: Ravintola G.W. Sundmans, Eteläranta 16, Helsinki

Tilaisuuden alustava agenda

08.15-08.45 Aamiainen ja ilmoittautuminen
08.45-08.55 Tilaisuuden avaus, Markus Andersson
08.55-09.45 Kohti onnistunutta projektia, Jouko Vaskimo
09.45-10.00 Tauko
10.00-10.50 CASE: Patentti- ja rekisterihallituksen kehitystyömalli, Markku Satulehto
10.50-11.15 Ketterien menetelmien käyttöönotto, Hannu Blomqvist

Puhujat

markus_andersson Markus Andersson on Consultorin toimitusjohtaja ja osakas sekä kokenut projektinhallinnan ammattilainen.

Jouko.VaskimoJouko Vaskimo toimii Aalto PROssa projektinhallinnan koulutusportfolion kehityspäällikkönä. Hänellä on kahdenkymmenen vuoden kokemus projektinjohtotehtävistä, ja toimii aktiivisesti useissa projektinhallinta-alaan liittyvissä vapaaehtoistehtävissä, mm. Projektiyhdistys Ry:n hallituksessa, IPMA:n sertifiointitoimintaa Suomessa operoivan sertifiointielimen puheenjohtajana, SFS:n delegaation puheenjohtajana kansainvälistä projektinhallinnan standardisoimistoimintaa edistävässä ISO:n teknisessä komiteassa, sekä PM World Journal -verkkojulkaisun johtoryhmässä.

Markku.SatulehtoMarkku Satulehto toimii Patentti- ja rekisterihallituksessa IT-arkkitehtinä. Hänen tehtävänään on vastata PRH:n arkkitehtuuritoiminnosta ja koordinoida kehitystyötä. Osaamisalueita ovat hyvien käytäntöjen ja toimintamallien luonti sekä arkkitehtuurisuunnittelu ja mallinnus. Hänellä on laaja kokemus myös taloushallinnon palvelujen sähköistämisestä ja automatisoinnista sekä johdon raportointiratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Hannu.BlomqvistHannu Blomqvist on Consultorin seniori projektipäällikkö ja kokenut projektinhallinnan ammattilainen. Hänellä on mittava kokemus projektipäällikön tehtävistä niin Suomessa kuin ulkomailla.

 

Miksi seminaariin kannattaa osallistua?

Seminaarista saat hyviä vinkkejä ja käytännön esimerkkejä onnistuneen projektin ja projektimenetelmistön luomiseen. Kokeneet projektinhallinnan ammattilaiset johdattavat osallistujat projektityöskentelyn maailmaan. Lisäksi saat mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia muiden samojen asioiden kanssa painivien kanssa!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu seminaariin täällä: http://bit.ly/TYxpqL.  Ilmoittautumalla viimeistään perjantaina 12. lokakuuta, saat lisäksi kutsun Consultorin järjestämään elokuvailtaan ja näet uusimman James Bond 007 Skyfall -elokuvan torstaina 8. marraskuuta. Toimithan nopeasti, sillä sekä seminaariin että elokuvanäytökseen mahtuu rajallinen määrä osallistujia! Tilaisuus on maksuton ja se on suunnattu sekä yksityissektorin että julkishallinnon organisaatioiden edustajille.

Lisätietoja

Consultor Finland Oy
Tiina Härjämäki
Markkinointipäällikkö
Puh. 045 323 1090