Consultor jatkaa kasvuaan

Vuosi 2022 oli Consultor Finland Oy:lle kahdeksastoista tilikausi. Yhtiön liikevaihto kasvoi yli 30 % päätyen 9,3 miljoonaan euroon: vastaavasti liikevoitto nousi 1,4 miljoonaan euroon. Liiketoimintaamme vauhdittivat uudet asiakkaat sekä olemassa olevien asiakkaiden luottamus laajentaa yhteistyötämme.

Asiantuntijamme työskentelivät asiakkaidemme tietotekniikkaprojektien johtamisen, vaativan järjestelmäkehityksen sekä tiedolla johtamisen alueilla. Merkittäviä asiakkaitamme ovat olleet valtionhallinnon toimijat kuten DigiFinland, KEHA-keskus, Keva, Palkeet, Tilastokeskus ja Verohallinto. Edellä mainittujen lisäksi myös yksityissektorille kohdistuneet toimitukset kasvoivat merkittävästi vuonna 2022.

Vuoden 2022 merkittävimpiin tapahtumiin lukeutui myös marraskuussa toteutunut yrityskauppa. Consultor osti 1. marraskuuta T-Base Oy:n koko osakekannan. T-Base Oy on vuonna 1999 perustettu ohjelmistotalo, jonka kokemus ja osaaminen keskittyy Microsoftin teknologioihin painottuen erityisesti tietokanta-, data-, raportointi- ja sovelluskehitysosaamiseen. T-Basen toteutunut liikevaihto vuonna 2022 oli noin 0,9 miljoonaa euroa.

Pidemmällä aikavälillä tulevaisuuden näkymämme ovat erittäin myönteisiä, vaikka lyhyellä tähtäimellä talouden epävarmuudella voi olla tilapäistä vaikutusta yrityksen liiketoiminnan kasvutahtiin. Olemme vuonna 2022 panostaneet strategiamme kirkastamiseen ja jatkamme työtä myös kuluvan vuoden aikana. Odotamme kuluvalle vuodelle kasvua julkishallinnon puolella, mutta strategiamme yksi merkittävimmistä painopisteistä kuluvana vuonna on yksityissektorin liiketoiminnan kasvattaminen. Panostamme myös tänä vuonna asiakaskokemuksen sekä vastuullisuuden kehittämiseen, sillä koemme näiden olevan tärkeä osa yrityksemme menestystä myös tulevaisuudessa.

”Vuosi 2022 oli Consultorille erittäin vahva ja lopputulosta katsoessa on helppo olla todella tyytyväinen. Toteutunut yrityskauppa alleviivaa uskoamme tiedolla johtamisen merkittävyyteen asiakaskunnassamme ja olen vakuuttunut, että olemme oikealla tiellä. Vaikka tulemme yhdessä koko yhteiskunnan kanssa varmasti lähitulevaisuudessa kohtaamaan hankalimpiakin aikoja, niin nähdäkseni meillä on jatkossakin kaikki elementit rakentaa pitkän aikavälin menestystä”, toteaa Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson.