Consultor juhlii ensimmäisiä pyöreitään – yrityksen perustamisesta kulunut 10 vuotta

Vantaalla toimiva IT-palvelutalo  Consultor Finland Oy aloitti toimintansa 1.10.2004 – yrityksen perustamisesta tulee keskiviikkona 1.10.2014 kuluneeksi tasan 10 vuotta. Voimakkaan kasvun ansiosta Consultor pääsi kuluvana vuonna ensimmäistä kertaa mukaan Tivi-aikakauslehden julkaisemalle listaukselle Suomen 250 suurimman ICT-alan yrityksen joukkoon, sijoituksella 232.
”Consultor syntyi vuonna 2004 ajatuksesta muuttaa suomalaista IT-asiantuntijapalvelutoimialaa. Huippulaatu, suoraviivainen toiminta, sitoutunut ammattilaisten verkosto sekä jatkuvasti kehittyvät omat ratkaisut mahdollistavat oivat olosuhteet jatkaa menestystarinaamme. Kuluneiden vuosien aikana Consultor on todistanut olevansa luotettava yhteistyökumppani, jonka seurauksena yrityksellä on vankka asiakaskunta niin julkis- kuin yksityissektorillakin”, kertoo Consultorin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Jyrki Virtanen.
”Kyse oli heti enemmän kuin verkostosta. Halusimme luoda palvelumallin, jossa voitaisiin samalla kantaa vastuu sekä työstä että tuloksista. Tämä uudenlainen verkostomalli oli ja on yhä poikkeava markkinassamme”, jatkaa Virtanen.
Haluamme kiittää lämpimästi asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneista kymmenestä vuodesta ja toivomme pitkää yhteistä taivalta!