Consultor modernisoi valtionhallinnon talous- ja henkilöstöhallinnon raportointia

Consultor on voittanut Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen (Palkeet) kilpailutuksen koskien raportoinnin modernisointia SAP Business Objects (BO)-työvälineillä.

Modernisointiin sisältyy muun muassa tietomallien ja tietovarastojen uudistaminen, olemassa olevien raporttien siirto ja kehittäminen, tietovaraston tietojen arkistointi sekä projektin yhteydessä määriteltävät raportointiympäristön tekniset siivous- ja hallintamallit.

”Olemme innostuneita yhteistyön aloittamisesta Palkeiden kanssa, joka on Suomen ja koko Pohjoismaiden mittakaavassa merkittävä talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden tarjoaja. Projekti tulee olemaan varsin laaja ja myös teknisesti haastava. Kehittämistyössä hyödynnetään SAP-kehitysympäristöjä sekä käytetään monipuolisesti SAP:n BI-, analysointi- ja datan visualisointityökaluja, kuten Lumira, Web Intelligence ja OLAP”, kertoo johtava konsultti Pekka Ryhänen Consultorilta.

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) on merkittävä valtiovarainministeriön hallinnonalalla toimiva konsernipalvelujen tuottaja. Palkeiden palvelutuotannnon perustana ovat palveluhenkisyys, kumppanuus, tehokkaat sähköiset prosessit ja kustannustehokkuus. Lisätietoa Palkeista www.palkeet.fi.

Lisätietoja: