Consultor mukana Valtio Expossa 7.5.2019

Consultor Finland Oy osallistuu jälleen Valtiokonttorin järjestämään Valtio Expoon 7. toukokuuta 2019 Marina Congress Centerissä Helsingissä.

Vuosittainen, valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille suunnattu messutapahtuma esittelee valtionhallinnon ajankohtaiset aiheet ja tarjoaa mielenkiintoisen kohtaamispaikan. Tapahtumaan osallistuu lähes 80 näytteilleasettajaa. Mielenkiintoisia puheenvuoroja ja tietoiskuja on tarjolla koko päivän ajan viidessä eri salissa.

Osastomme Valtio Expossa on numero 64 toisessa kerroksessa. Teemamme Valtio Expossa on ”Tiedonhallintalaki tulee! Oletko valmis?”.

Tiedonhallintalain sisällöstä noin viidennes liittyy digiturvallisuuteen. Consultor on Valtionhallinnon digitaalisen turvallisuuden asiantuntijapalveluiden sopimustoimittaja (VRK:n VAL-DIAS), minkä vuoksi olemme Valtio Expossa paikalla kuuntelemassa asiakkaidemme tarpeita ja huolia liittyen pian voimaantulevaan Tiedonhallintalakiin sekä tietenkin digiturvallisuuteen kaiken kattavasti.

Tervetuloa juttelemaan sekä nauttimaan kanssamme raikkaita ja terveellisiä hedelmiä, ja mielellään myös tuottamaan yhteistyön hedelmiä.

Lisätietoja: