Consultor osti T-Base Oy:n – Microsoft osaaminen vahvistuu

Kuvassa vasemmalta T-Basen toimitusjohtaja Johanna Eskola, Consultorin talouspäällikkö Miia Luoto, T-Basen omistajat Juha Kokkonen ja Tero Ramu, Solemon toimitusjohtaja Peppi Kaira sekä Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson.

Consultor Finland Oy on ostanut kotkalaisen T-Base Oy:n koko osakekannan 1.11.2022. T-Base pysyy toistaiseksi itsenäisenä yrityksenä toiminnan ja asiakkuuksien jatkuen normaalisti.

T-Base Oy on vuonna 1999 perustettu ohjelmistotalo. T-Base Oy:n kokemus ja osaaminen keskittyy Microsoftin teknologioihin painottuen erityisesti tietokanta-, data-, raportointi- ja sovelluskehitysosaamiseen. Viime vuosina T-Basessa on työskennelty mm. Azure ja Power BI hankkeiden parissa. Teknisen asiantuntemuksen lisäksi yrityksellä on merkittävästi osaamista myös erilaisten Microsoft -teknologioihin liittyvien koulutusten järjestämisestä.

”Tehty yrityskauppa on uusi luku T-Basen tarinassa. Näen asian erittäin positiivisena kehityskulkuna niin työntekijöidemme kuin asiakkaidemme näkökulmasta. Jatkossa voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajempaa osaamista ja enemmän resursseja hyödyntämällä Consultorin muita asiantuntijoita ja kumppaneita”, toteaa T-Basen perustaja Tero Ramu.

”Yrityskauppa vahvistaa jo ennestään vahvaa osaamistamme tiedolla johtamisen alueella. Näen yrityskaupan hienona uutisena myös T-Basen nykyisten asiakkaiden näkökulmasta, koska uudessa tilanteessa kyvykkyytemme tarjota laadukkaita asiantuntijapalveluita heille paranee merkittävästi. Olen todella iloinen, että jo vuonna 2004 alkanut pitkä yhteistyömme T-Basen kanssa saa tässä uudenlaista jatkuvuutta”, toteaa Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson.

Lisätietoja: