Consultor perustaa ohjelmistokehitysyksikön Rovaniemelle

Consultor Finland Oy vahvistaa asiantuntijapohjaansa ja perustaa ohjelmistokehitykseen keskittyvän yksikön. Alkuvaiheessa yksikön muodostaa neljä kokenutta pitkän linjan ammattilaista, jotka aloittivat kesän aikana Consultorin palveluksessa Rovaniemellä.

Consultorin asiakaskunta tarvitsee yhä enenevässä määrin ohjelmistokehityspalvelujen lisäksi myös ylläpitopalveluita jatkuvana palveluna. Tämän vuoksi Consultorilla pidettiin erittäin tarpeellisena vahvistaa osaamista kyetäksemme palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja laajemmin.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että onnistuimme kasaamaan osaavan ja kokeneen tiimin samalta paikkakunnalta haastavassa työmarkkinatilanteessa”, iloitsee Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson. ”Nyt aloittaneiden henkilöiden kanssa on tehty yhteistyötä jo vuosia, ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä sen tuloksiin. Vaikka Rovaniemeltä käsin tehtävät työt ovat usein etätöitä, ei se ole missään vaiheessa muodostunut ongelmaksi. Päinvastoin, näkisin että tekijöillä on erityinen syy näyttää, että töitä voidaan tehdä tuloksellisesti myös pienen välimatkan päästä, ja kuitenkin ehdottomasti Suomessa ja suomeksi”.

Lisätietoja: