Consultor rakentaa Suomen parasta IT-asiantuntijayritysten verkostoa – etsimme uusia kumppaneita!

Consultor on kasvanut voimakkaasti viime vuosien aikana ja sen vuoksi etsimme aktiivisesti uusia kumppaneita nykyisten kumppaniemme lisäksi mukaan asiakasprojekteihimme.
Haemme Suomen parhaita IT-alan yrityksiä, joiden kanssa yhteistyössä voimme jatkaa menestystarinaamme julkis- ja yksityissektorin IT-projekteissa. Erityisesti etsimme asiantuntijoita seuraaviin osa-alueisiin liittyen:

  • Hanke- ja projektinhallinta
  • Määrittely, suunnittelu ja arkkitehtuuri
  • Sovellus-, teknologia- ja infrastruktuurikehitys
  • Järjestelmäintegraatiot
  • Testaus, auditointi ja tietoturva


Haluamme kuulla sinusta tai yrityksestäsi ensin vapaamuotoisesti sähköpostilla, lähetä viesti osoitteella freelancer@consultor.local. Vastaamme Sinulle pikaisesti ja jatkamme sen jälkeen keskustelua yhteistyön mahdollisuuksista projekteissamme.
Lisätietoja:
Consultor Finland Oy
Markus Andersson
Toimitusjohtaja
Puh. 040 754 4601
Consultor Finland Oy on vuonna 2004 perustettu suomalainen edelläkävijä verkostomaisen IT-projektinhallinnan ja teknisen konsultoinnin toimialueilla. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli noin 7,3 MEur ja tuloksemme voitollinen. Asiakkainamme on julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioita, joiden hankkeisiin osallistumme eri rooleissa. Consultorin tehtävä on varmistaa asiakkaille tärkeiden IT-projektien onnistuminen ja siten rakentaa reippaampaa, tehokkaampaa ja toimivampaa Suomea – asiakkaiden menestyksen siivittämänä.  www.consultor.fi