Consultor toimittaa Liikenteen turvallisuusvirastolle projektipalveluita

Liikenteen turvallisuusvirasto (Trafi) on valinnut  Consultorin projektipalvelujen toimittajaksi. Hankinta kilpailutettiin Hanselin teknisen IT-konsultoinnin hanke- ja projektinhallintapalvelujen osa-alueella. Yli kolmevuotinen projektipalvelusopimus astui voimaan helmikuussa 2012 ja päättyy elokuussa vuonna 2015 puitesopimuksen umpeutuessa.

Trafin hankinnan tavoitteena oli saada projektitoiminnan tueksi kokeneita projektiosaajia. Palvelun avulla varmistetaan Trafin asianmukainen projektiosaaminen projekteissa ja projektitoiminnan tukemisessa. Trafi tarvitsi käyttöönsä muuttuviin tarpeisiin skaalautuvan palvelukonseptin, joka tukee sen omaa projektitoimintaa ja Consultor pystyi vahvan projektiosaamisensa ansiosta tarjoamaan oikeanlaisia asiantuntijoita Trafin käyttöön. Konsultointitarpeet vaihtelevat projektisihteeripalveluista täyspäiväisiin hanke- ja projektipäälliköihin, jotka edistävät Trafin projekteja omatoimisesti sovittujen periaatteiden mukaan. Lisäksi sopimus kattaa projektimentoroinnin ja projektitoiminnan kehittämisen tuen.

Trafi kehittää liikennejärjestelmän turvallisuutta, edistää liikenteen ympäristöystävällisyyttä ja vastaa liikennejärjestelmään liittyvistä viranomaistehtävistä.

Lisätietoja:

Consultor Finland Oy
Markus Andersson
Toimitusjohtaja
Puh. 040 754 4601