Consultor Ventures Oy:n toiminta käynnistyi

Consultor Ventures Oy perustettiin 4.12.2015. Perustajina yhtiössä toimivat Consultor Finland Oy:n omistajat. Samassa yhteydessä toteutetun osakevaihdon tuloksena Consultor Ventures Oy:stä tuli Consultor Finland Oy:n emoyhtiö. Uuden yhtiön hallituksen muodostavat Sari Virtanen (hall. pj.), Markus Andersson ja Jyrki Virtanen. Yhtiön toimitusjohtaja on Jyrki Virtanen.
Consultor Ventures Oy keskittyy konsernin varainhoitoon sekä konsernin ja osaomisteisten yhtiöiden liiketoiminnan kehittämiseen. Toiminta-ajatuksensa mukaisesti yhtiö tekee sijoituksia ja hankkii osuuksia kehityskelpoisista IT-alan yrityksistä, joiden kehittämiseen se sitoutuu pitkäaikaisesti. Yhtiö tarjoaa kumppaneilleen muun muassa monipuolisia markkinoinnin ja taloushallinnon palveluita.
Tytäryhtiö Consultor Finland Oy:n konsultointi- ja järjestelmäkehitysliiketoimintaan tai johtoon toteutetulla operaatiolla ei ole vaikutuksia. Markus Andersson toimii edelleen Consultor Finland Oy:n toimitusjohtajana ja yhtiön hallituksen muodostavat Jyrki Virtanen (hall. pj.) sekä Sari Virtanen.
Lisätietoja:
Jyrki Virtanen, toimitusjohtaja
Consultor Ventures Oy
Puh. 040 865 8445
etunimi.sukunimi@consultor.fi