Consultorilla menestyksellinen loppuvuosi; yhteistyö SOLin kanssa lähtenyt hyvin käyntiin

SOL osti elokuun lopulla kaksi kolmasosaa tietotekniikan asiantuntijayritys Consultor Finland Oy:n osakekannasta ja teki samalla ison loikan uudelle toimialalle. ”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä osakekauppaan. Se antaa uusia virikkeitä  henkilöstöllemme digitalisoinnin ja robotiikan edistämiseen asiakaspalvelumme parantamiseksi ja toiminnan sujuvoittamiseksi”, kertoo SOL Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Juhapekka Joronen.
Consultor on jatkanut toimintaa itsenäisenä yrityksenä. ”Yrityskaupan jälkeen kulunut kolme kuukautta on ollut todella työntäyteistä, mutta samalla myös äärimmäisen innostavaa aikaa”, kertoo Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson.
SOLin ja Consultorin yhteistyö on lähtenyt liikkeelle erittäin hyvin. SOLin henkilöstö on markkinoinut laajalle asiakaskunnalleen Consultorin palveluja. Lisäksi molempien yritysten henkilökunta on yhteistyössä identifioinut useita liiketoiminnan kehityskohteita, joissa hyödynnetään kahden hyvin eri taustoista tulevan yrityksen synergioita.
Consultorin liiketoiminnan kasvu loppuvuodesta 2018 on ylittänyt kaikki odotukset, ja tämän kasvun tukemiseksi Consultor tulee rekrytoimaan ensi vuoden puolella lisää henkilökuntaa. SOLilla on vahva kokemus ja osaaminen palveluliiketoiminnan johtamisesta sekä ulkoistamispalveluista, mitä tullaan hyödyntämään ensi vuoden aikana kun Consultorin palveluvalikoimaa laajennetaan tietotekniikan jatkuviin palveluihin sekä ulkoistuspalveluihin. ”Vuosi 2018 tulee päättymään erittäin mukaviin tunnelmiin ja jatkamme määrätietoista yrityksen kehittämistyötä ensi vuonna.  Tuomme asiakkaillemme nykyisten palveluiden rinnalle ensi vuoden aikana uusia palveluita. Tätä rakentamistyötä varten vahvistamme olennaisesti myös omaa henkilökuntaamme”, toteaa Andersson.
Lisätietoja:
SOL Palvelut Oy, Juhapekka Joronen, toimitusjohtaja
puh. 040 073 3916, juhapekka.joronen@sol.fi
Consultor Finland Oy, Markus Andersson, toimitusjohtaja
puh. 040 754 4601, markus.andersson@consultor.local