Consultorille jälleen menestystä Vimanan kilpailutuksissa

Consultor voitti Maakuntien ICT-palvelukeskus Vimana Oy:n järjestämän tarjouskilpailun CRM-asiantuntijoista.

Vimanan järjestäjien työkalut -hankkeen yhtenä tarkoituksena on tarjota maakuntien käyttöön CRM-ratkaisu, joka tarjoaa maakuntien asiakkuudenhallintaan tarvittavat työkalut. Vimanan tavoitteena on keskitettyjen palveluiden tuottaminen asiakkuuden hallintaan. Yhteiset järjestämisen työkalut ja asiakkuuden hallinta ovat maakunnan järjestämistehtävässä tarvitsemia ja palvelukeskuksen toteuttamia kansallisia tietojärjestelmä- ja digitaalisia palveluja, joilla järjestäjä seuraa toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia, ylläpitää, kokoaa ja analysoi tietoa sekä muodostaa tilannetietoa ja -kuvaa.

Hankinnan kohteena oli kaksi asiantuntijaresurssia, järjestelmä- ja teknologia-arkkitehti sekä tietoarkkitehti. Kumpikin aloittaa välittömästi ja työskentelee Vimanan CRM-ratkaisun parissa toukokuun loppuun.

”Consultor on tehnyt Vimanan kanssa yhteistyötä lähes koko Vimanan olemassa olon ajan, ja olemme todella iloisia siitä, että tämä hedelmällinen yhteistyö jakuu vahvana”, iloitsee Consultorin hallituksen jäsen Jyrki Virtanen.

Maakuntien ICT-palvelukeskus Vimana Oy tuottaa ja tarjoaa maakunnille yhteisiä asiantuntija- ja kehityspalveluita sekä hankkii markkinoilta ja yhteistyökumppaneilta tarvittavia ratkaisuja.

Lisätietoja: