Consultorilta IT-hanke- ja projektihallintapalveluja Vimanalle

Consultor voitti Maakuntien ICT-palvelukeskus Vimana Oy:n järjestämän tarjouskilpailun IT-hankkeiden ja IT-projektien johtamisesta sekä niiden tukemisesta.
Sote- ja maakuntauudistuksessa perustetaan kaikkiaan 18 maakuntaa ja samassa yhteydessä perustetaan näiden ICT -palveluja keskitetysti tuottava valtakunnallinen palvelukeskus. Palvelukeskuksen tehtävä on tukea ja tuottaa lisäarvoa maakuntien ja sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnalle. Tavoitteena on luoda säästöjä, yhtenäistää toimintatapoja ja tarjota parasta osaamista kaikkien maakuntien käyttöön.
Palvelukeskus tuottaa lisäarvoa maakunnan toiminnalle mm. osaamisen ja johtamisen keskittämisellä, yhtenäisillä prosesseilla, toiminnallisella tehokkuudella sekä kilpailuttamisen mittakaavaeduilla.
”On todella hienoa olla mukana auttamassa Vimanaa mittavassa tehtävässään luoda lyhyessä ajassa yli 200.000 ihmiselle IT-palveluita”, toteaa Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson
Maakuntien ICT-palvelukeskus Vimana Oy on perustettu kesällä 2017. Yhtiö tuottaa ja tarjoaa maakunnille yhteisiä asiantuntija- ja kehityspalveluita sekä hankkii markkinoilta ja yhteistyökumppaneilta tarvittavia ratkaisuja.
Lisätietoja: