Consultorilta korttimaksamisen konsultointia HSL:lle

Consultor on voittanut Helsingin seudun liikenteen (HSL) järjestämän kilpailutuksen asiantuntijapalvelusta, jossa keskeisin tehtävä on varmistaa HSL:n korttimaksamisen vaatimuksenmukaisuus.

Consultorin korttimaksamisen asiantuntija varmistaa, että HSL:n korttimaksaminen vastaa PCI DSS -standardin vaatimuksia ja toteuttaa korttimaksamiseen liittyvää koulutusta. PCI DSS -standardi (Payment Card Industry Data Security Standard) luo tietoturvaa korttimaksamiseen ja määrittelee korttimaksamisen turvallisuuden teknisten vaatimusten minimitason. Standardia hallinnoi kansainvälinen, korttijärjestöjen Visa International, MasterCard Worldwide, American Express, JCB ja Discover Financial Services perustama riippumaton toimielin PCI Security Standards Council.

”Olemme toimittaneet jo aiemmin HSL:lle tietoturvakonsultointia. On hienoa, että yhteistyö HSL:n kanssa laajenee myös korttimaksamisen liittyvään konsultointipalveluun”, kertoo Consultorin johtava konsultti Pekka Ryhänen.

Helsingin seudun liikenne on Pääkaupunkiseudun joukkoliikenne-järjestelmästä vastaava kuntayhtymä. HSL:n järjestelmään kuuluvat Helsingin seudun bussit, metrot, raitiotiet, lähijunat, kaupunkipyörät ja Suomenlinnan lautta.

Lisätietoja: