Consultorilta projektinhallintapalveluita Verohallinnolle

Verohallinto kilpailutti projektinhallinnan asiantuntijapalvelut käyttäen kilpailutukseen Hansel Oy:n Johtamisen ja kehittämisen konsultointipalvelut 2017-2021  -puitejärjestelyä. Consultor valittiin toimittajaksi perinteisten projektimallien osa-alueelle, joka on yksi hankinnan neljästä osa-alueesta. Kunkin osa-alueen sitoumukseton laajuus on 300 htp/vuosi.
Verohallinto on lähivuosina uudistamassa palveluitaan ja tekemässä isoja uudistuksia tietojärjestelmäänsä. Uudistuksissa muun muassa lisätään verotuksen reaaliaikaisuutta ja kehitetään verotuksen seuraamusmaksujärjestelmää. Näihin monipuolisiin ja vaativiin tietohallinnon tehtäviin haettiin kilpailutuksessa yhteistyökumppaneita.
Asiantuntijoiden tehtävänä on suunnitella ja valvoa sekä vastata kokonaisuudessaan projektien läpiviennistä aina resursoinnista budjettiin ja aikataulusta tavoitteisiin asti. ”Consultor odottaa uuden sopimuksen myötä mielenkiintoisia tehtäviä ja pääsyä näköalapaikalle auttamaan Verohallintoa näissä mittavissa uudistuksissa”, toteaa Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson.
Verohallinnossa työskentelee noin 4800 henkilöä ja toimipisteitä on lähes sata eri puolilla Suomea. Verohallinnon asiakkaisiin kuuluu henkilöasiakkaita, maatalouden harjoittajia ja yritysasiakkaita. Verohallinto kerää vuosittain yli 56 miljardia euroa verotuloja, joilla kehitetään ja ylläpidetään yhteiskunnan palveluita.
Lisätietoja:
Consultor Finland Oy
Markus Andersson
Toimitusjohtaja
etunimi.sukunimi@consultor.fi