Consultorin kumppanikonsulttina saat huomattavan hintaedun Tieturin kursseista!

Päivitä tietotekniikkaosaamisesi ajan tasalle Tieturilla – Consultorin kumppanikonsulttina saat huomattavan hintaedun Tieturin kursseista!

Koulutus on erinomainen tapa parantaa asemaasi työelämässä ja samalla tehostaa yrityksesi kilpailukykyä.

Pohjoismaiden suurin teknologiakouluttaja Tieturi ja tietotekniikan palvelutalo Consultor Finland Oy ovat sopineet koulutusyhteistyöstä, joka tarjoaa Consultorin alihankkijoille mahdollisuuden saada esimerkiksi AX-, NAV-, CRM- , SharePoint-, Cognos- ja Websphere -koulutusta. Workshoppien kouluttajat ovat Suomen kokeneimpia asiantuntijoita.

Myös muut Tieturin tarjoamat julkiset kurssit ovat käytettävissäsi tarjoushintaan. Tarjous on voimassa vuoden 2012 loppuun. Tieturin julkiseen kurssitarjontaan sisältyy esimerkiksi ITIL-koulutusta, joka johtaa haluttaessa sertifikaattiin.

Tieturi on vuonna 1983 perustettu Pohjoismaiden suurin tietotekniikan ja projektijohtamisen koulutusyritys. Toiminnan kulmakiviä ovat tekninen ja pedagoginen edelläkävijyys sekä pitkäjänteinen kumppanuus asiakkaiden kanssa. Suomessa Tieturi on alansa tunnetuin ja monipuolisin toimija, jonka kouluttajat ovat ammattitaidoltaan omien erikoisalueidensa huippuja.

Lisätietoja ja ohjeita, kuinka hyödyntää hintaetu saat sähköpostitse maria.nissila@tieturi.fi tai puhelimitse 050 301 6684.

Tutustu Tieturin laadukkaaseen ja monipuoliseen tarjontaan sekä hyödynnä huomattava hintaetu! www.tieturi.fi