Consultorin kumppanikonsulttina saat huomattavan hintaedun Tieturin kursseista!

Päivitä tietotekniikkaosaamisesi ajan tasalle Tieturilla – Consultorin kumppanikonsulttina saat huomattavan hintaedun Tieturin kursseista!

Koulutus on erinomainen tapa parantaa asemaasi työelämässä ja samalla tehostaa yrityksesi kilpailukykyä.

Pohjoismaiden suurin teknologiakouluttaja Tieturi ja tietotekniikan palvelutalo Consultor Finland Oy ovat sopineet koulutusyhteistyöstä, joka tarjoaa Consultorin alihankkijoille mahdollisuuden saada esimerkiksi AX-, NAV-, CRM- , SharePoint-, Cognos-  ja Websphere -koulutusta. Workshoppien kouluttajat ovat Suomen kokeneimpia asiantuntijoita.

Myös muut Tieturin tarjoamat julkiset kurssit ovat käytettävissäsi tarjoushintaan. Tarjous on voimassa vuoden 2011 loppuun. Tieturin julkiseen kurssitarjontaan sisältyy esimerkiksi ITIL-koulutusta, joka johtaa haluttaessa sertifikaattiin.

Tieturi on valmentanut vuodesta 2004 yli 3500 ammattilaista ITIL-prosessien saloihin. Tekninen ja opetuksellinen edelläkävijyys ovat Tieturin toiminnan kulmakiviä – viimeisimmässä IT/ICT Feedback-tutkimuksessa Tieturi sai parhaimmat arvosanat ammattitaidosta, opetustaidosta, kurssimateriaalista, yhteistyön sujuvuudesta ja koulutustarjonnan monipuolisuudesta.

Lisätietoja ja ohjeita, kuinka hyödyntää hintaetu saat sähköpostitse maria.nissila@tieturi.fi tai puhelimitse 050 301 6684.

Tutustu Tieturin laadukkaaseen ja monipuoliseen tarjontaan sekä hyödynnä huomattava hintaetu! www.tieturi.fi.