Consultorin ripeä kasvu jatkui myös vuonna 2021

Vuosi 2021 oli tietotekniikan palveluyritys Consultor Finland Oy:n seitsemästoista tilikausi. Vuoden 2021 lopussa päättyneen tilikauden liikevaihto kasvoi yli 20 %; liikevaihto oli 7,1 M€ ja liikevoitto 0,96 M€.

Myös vuonna 2021 jatkuneesta koronapandemiasta huolimatta Consultorin kasvu jatkui erinomaisella tasolla. Consultorin asiantuntijoita työllistivät erityisesti asiakkaidemme tietotekniikkaprojektien johtaminen, vaativa järjestelmäkehitys sekä asiakkaiden tiedolla johtamisen kyvykkyyksien parantaminen. Merkittävimpiä asiakkuuksia vuonna 2021 olivat työeläkesektorilla Keva, valtionhallinnon puolella DigiFinland, KEHA-keskus, Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Palkeet, Tilastokeskus sekä Verohallinto. Näiden lisäksi yksityiselle puolelle kohdistuneet toimitukset kasvoivat vuonna 2021 merkittävästi muun muassa vähittäiskaupan ja terveydenhuollon alueilla.

Ukrainassa käytävän sodan sekä pitkittyneen koronapandemian aiheuttamat epävarmuustekijät vaikuttavat kuluvana vuonna yleisesti talouden tilaan. Tästä huolimatta odotamme myös vuodelle 2022 merkittävää liikevaihdon kasvua johtuen liiketoimintamme vakaasta tulevaisuuden näkymästä. Yhtiön liiketoiminnasta yli puolet tulee edelleen julkishallinnon ICT-palveluista, mutta yksityissektorin osuutta tullaan kasvattamaan myös tulevan vuoden aikana.

”Olen erittäin tyytyväinen yrityksen liiketoiminnan kehitykseen. Olen luonnollisesti myös todella iloinen asiakkailtamme saadusta luottamuksesta sekä myös siitä, että korona-ajan erityisjärjestelyistä huolimatta asiantuntijamme ovat suoriutuneet tehtävistään kiitettävästi. Kuluvan vuoden aikana normaalin liiketoiminnan kehittämisen ohella olemme kiinnittämässä erityistä huomiota asiakaskokemuksen kehittämiseen sekä vastuullisuuteen. Meihin kohdistuvat vaatimukset vastuullisuuden osalta ovat kasvamaan päin asiakaskunnassamme ja pidän tätä kehitystä yhteiskunnan, ympäristön sekä talouden osalta paitsi erittäin ajankohtaisena myös välttämättömänä. Näen myös, että vastuullisuustekojen kautta olemme jatkossa myös houkuttelevampi toimittaja, työnantaja sekä kumppani”, toteaa Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson.

Lisätietoja: