Consultorin toteuttama suunnitelma helpottamaan yritysten kansainvälistymisprosessia

Consultor on toteuttanut yhteistyössä Aluehallinnon tietohallintopalveluyksikkö AHTin  (1.1. 2015 alkaen KEHA-keskus) kanssa  kansainvälistyvän yrityksen liiketoimintasuunnitelmatyökalun. Projekti aloitettiin  toukokuussa 2014 ja se on julkaistu Oma Yritys-Suomi -palvelun yhteydessä lokakuussa 2014.

Consultorin asiantuntijat vastasivat mm. kansainvälisen liiketoimintasuunnitelman määrittelystä, teknisestä toteutuksesta ja scrum masterina toimimisesta.
Oma Yritys-Suomi on tuonut tarjolle kaksi työkalua kansainvälistymisen suunnitteluun: jo aiemmin julkaistun kansainvälistymistestin ja lokakuun puolivälissä julkaistun kansainvälistymissuunnitelman. Uudet työkalut tukevat laaja-alaista suunnittelutyötä ja mahdollistavat sekä yrityksen omien henkilöiden että mahdollisten ulkopuolisten asiantuntijoiden osallistamisen suunnitteluun.
kv_lts_kuva
Työkalukehityksen lähtökohtana on ollut helppokäyttöisyys sekä soveltuvuus mahdollisimman monen eri tilanteessa olevan yrityksen kansainvälistymisen suunnittelutyöhön.
Lisätietoja:
Consultor Finland Oy
Jyrki Virtanen
Hallituksen puheenjohtaja
Puh. 040 865 8445