Consultorista Microsoftin Silver Partner


Consultor on alkukesästä 2015 hakenut Microsoftin Silver Partner -kumppanuutta. Kumppanuuden saamiseksi yrityksellä tulee olla sertifioituja asiantuntijoita sekä referenssejä Microsoftin välineillä toteutetuista projekteista. Yhteistyön myötä Consultor saa mahdollisuuden vahvistaa entisestään osaamistaan Microsoftin teknologioista.

”Consultor on toteuttanut asiakkailleen lukuisia projekteja Microsoftin tuotteilla, joten kumppanuuden hakeminen oli meille luonteva seuraava askel”, kertoo Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson.
”Julkishallinnolle toimittamistamme projekteista voisin mainita esimerkiksi toimeksiantojen hallintajärjestelmän Eduskunnalle, Intranetin ja Extranetin SharePoint 2013 -alustalle Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Palkeille sekä Maistraattien MERP-hankkeen asianhallinnan, jota teemme parhaillaan yhteistyössä ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskuksen KEHAn kanssa. Lisäksi saimme juuri puitesopimukset KL-Kuntahankintojen Microsoft-teknologialla toteutettaviin ratkaisuihin liittyviin asiantuntijapalveluihin ja tulemme jatkossa tarjoamaan palvelujamme myös kuntapuolelle”, Andersson jatkaa.

”On ilo ja kunnia saada Consultor mukaan Microsoftin kumppaniohjelmaan. Consultorin vahva osaaminen ja kokemus erityisesti julkishallinnon asiakkaiden parissa on omiaan luomaan hyvät edellytykset yhteistyölle, joilla asiakkaiden toimintaa kehitetään Microsoftin teknologioiden ja ratkaisujen avulla”, kertoo Microsoftin kumppaniliiketoiminnan kehitysjohtaja Matti Antila.

Microsoftin kumppaniohjelman avulla kumppanit voivat luoda kannattavaa ja kestävää liiketoimintaa Microsoftin teknologioihin ja ratkaisuihin perustuen. Tarvittavat tiedot, koulutukset, tuotteet, pilvipalvelut ja kumppanien tuki liiketoiminnan luomiseksi löytyy kumppaniohjelmasta. Suomessa noin kaksituhatta kumppania hyödyntää omassa liiketoiminnassaan Microsoftin kumppaniohjelmaa.

logo (1)

 

 

Lisätietoja:
Consultor Finland Oy
Markus Andersson
Toimitusjohtaja
etunimi.sukunimi@consultor.fi

Microsoft Oy
Matti Antila
Kumppaniliiketoiminnan kehitysjohtaja
etunimi.sukunimi@microsoft.com