Erillisverkoille mobiliteetinhallinnan konsultointia

Consultor Finland Oy on voittanut Suomen Erillisverkkojen järjestämän kilpailutuksen mobiliteetinhallintajärjestelmän selvitystyöstä.

Selvitämme Suomen Erillisverkkojen tarpeet mobiliteetinhallintajärjestelmän osalta peilaten markkinoilla olevien järjestelmien toiminnallisuuksia ja ominaisuuksia Erillisverkkojen tarpeisiin ja vaatimuksiin. Määritystyötä tehdään osana Virve 2.0 hanketta.

Työhön sisältyy mm. mobiliteetinhallintajärjestelmän selvitystyö, sen hankintaan tarvittavien materiaalien tuottaminen ja siihen liittyvien kokonaisuuksien määrittäminen. Lisäksi kuvataan tarvittavat prosessit järjestelmän ylläpitämiseen, tuotantoon siirtämiseen sekä käyttämiseen liittyen.

”Olemme erittäin innoissamme päästessämme mukaan näinkin kansallisesti merkittävään hankkeeseen”, iloitsee Consultorin johtava konsultti Jari Wickström.

Suomen Erillisverkot on Suomen valtion kokonaan omistama erityistehtäväyhtiö, jonka omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia. Erillisverkot tarjoavat konesalipalveluita, tietoliikennepalveluita ja tilannekuvapalveluita viranomaisille ja huoltovarmuuskriittisille toimijoille.

Lisätietoja: