Etsimme kumppaneita Suomen parhaaseen IT-asiantuntijoiden verkostoon

Consultor on viime vuosien aikana saavuttanut itselleen vahvan jalansijan julkishallinnon ja yritysten digitalisaation rakentajana. Tulevaisuuden kasvumme pohjaksi vahvistamme osaajaverkostoamme.
Haemme nyt
Uusia kumppaneita Suomen parhaaseen IT-asiantuntijoiden verkostoon
Etsimme Suomen parhaita IT-alan yrityksiä, yrittäjiä ja freelancereita, joiden kanssa yhteistyössä voimme jatkaa menestystarinaamme. Erityisesti vahvistamme osaajaverkostoamme seuraaviin osa-alueisiin liittyen:

  • Kokonaisarkkitehtuuri: TOGAF, ArchiMate
  • Sovelluskehitys: erityisesti Java ja .NET
  • Eläkevakuuttamisen järjestelmät: sovelluskehitys, määrittely ja projektinhallinta
  • Hanke- ja projektinhallinta: järjestelmäprojektit, pilvipalvelut.

Yhteistyö Consultorin kanssa tarjoaa sinulle ja yrityksellesi:

  • mahdollisuuden päästä mukaan vaativiin asiakasprojekteihin
  • haasteellisia ja osaamista vastaavia tehtäviä julkishallinnon ja yksityisen sektorin organisaatioissa
  • vakavaraisen konsulttiyrityksen tuen ja osaamisen.

Yhteistyömme pohjautuu eri tavoin alihankintana tai tuntipalkkauksella toteutettaviin toimeksiantoihin. Alihankintasuhteessa olevat asiantuntijat voivat olla henkilöyrittäjiä tai pienyritysten konsultteja, joilla on työkokemusta IT-projekteista ja halua toimia jatkossa yrittäjänä/konsulttina.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si taikka esittelyviesti yrityksestäsi osoitteeseen freelancer@consultor.local . Vastaamme sinulle pikaisesti ja jatkamme sen jälkeen keskustelua yhteistyön mahdollisuuksista projekteissamme.
Consultor Finland Oy on vuonna 2004 perustettu suomalainen ICT-palveluyritys. Toteutamme palvelujen digitalisointeja, kokonaisvaltaisia verkkopalveluratkaisuja ja räätälöityjä ohjelmistoprojekteja sekä julkisen että yksityisen sektorin organisaatioille. Tarjoamme myös asiantuntijaresurssit ICT-projektien toteutukseen, johtamiseen ja hankintaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. 
Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 5,8 M€ ja tuloksemme voitollinen. Menestyksemme perustuu korkeaan laatuun, hiottuun palvelumalliin ja pitkälle jalostettuun kumppanipohjaiseen asiantuntijaliiketoimintaan. Yhdessä kumppaniemme kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaiten sopivat ratkaisut. Lue lisää: www.consultor.fi

Lisätietoja