Etsimme myyntipäällikköä

Oletko intohimoinen myyjä, joka haluaa olla mukana rakentamassa digitaalista tulevaisuutta? Etsimme nyt myyntitiimiimme motivoitunutta ja tuloshakuista henkilöä, joka pystyy viemään IT-konsultointimyyntimme uudelle tasolle.

 

Tehtävänkuvaus:
 • Vastaat uusasiakashankinnasta isojen ja keskisuurten yritysten osalta
 • Avaat keskusteluja, kartoitat asiakkaiden tarpeita ja tarjoat heille oikeanlaista apua
 • Etsit aktiivisesti asiakkaille sopivia konsultteja sekä nykyisestä verkostostamme että muista lähteistä
 • Varmistat, että uudet asiakkaat saavat korkealaatuista palvelua alusta lähtien ja olet aktiivisesti mukana asiakasrajapinnassa varmistaaksesi parhaan asiakaskokemuksen

 

Toivomme sinulta:
 • Vahvaa myyntikokemusta B2B-sektorilta
 • Kiinnostusta IT-alaa ja teknologiaa kohtaan
 • Erinomaisia neuvottelu- ja viestintätaitoja
 • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
 • Ymmärrystä prosessien merkityksestä yrityksen toiminnalle

 

Eduksi katsomme:
 • Työkokemuksen IT-liiketoiminnasta myyjänä tai muissa tehtävissä

 

Tarjoamme:
 • Parhaat työkaverit ja innostavan työympäristön
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja provisiojärjestelmän
 • Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammatillisesti

 

Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää omaa myyntiosaamistasi korkeatasoisten asiakaskohtaamisen etujoukoissa. Voit nauttia innostavasta työympäristöstä ja kokeneen tiimin tuesta. Pääset osallistumaan monipuolisiin työtehtäviin ja kantamaan vastuuta omasta työstäsi.

 

Myynnin työyhteisömme on pieni ja tiivis, mutta sitäkin hauskempi. Meillä on hyvä työilmapiiri ja paljon pitkäaikaisia työntekijöitä. Töitä teemme yhdessä toimistollamme, asiakkaan tiloissa ja etätyönä. Myyntitiimimme kokoontuu viikoittain Helsingin toimistolla.

 

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Tavoitteenamme on ylläpitää vastuullista ja myönteistä yrityskulttuuria, joka tarjoaa oikeudenmukaisen, turvallisen ja innostavan työympäristön jokaiselle tiimin jäsenelle. Työntekijänämme hyödyt myös joustavista työajoista, kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä monipuolisista henkilöstöeduista. Lue lisää Consultorilla työskentelemisestä ura ja yhteistyö sivuiltamme.

 

Kiinnostuitko?

 

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja etsit innostavaa työympäristöä, lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@consultor.fi viimeistään 2.8.2024 tai täytä hakemus alta, niin olemme sinuun yhteydessä. Hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian, sillä kutsumme soveltuvat henkilöt haastatteluun heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit loistava lisä tiimiimme!

 

Täytä hakemus

 

Consultor Finland Oy on vuonna 2004 perustettu suomalainen kasvava ja kehittyvä IT-asiantuntijapalveluyritys. Yrityksellämme on toimistot Helsingissä, Rovaniemellä sekä Kotkassa. Tarjoamme luotetut ja sitoutuneet huippuosaajat tietojohtamisessa, projektijohtamisessa, järjestelmäkehityksessä sekä tietoturvassa. Toteutamme palvelujen digitalisointeja, kokonaisvaltaisia verkkopalveluratkaisuja ja räätälöityjä ohjelmistoprojekteja mittavalle määrälle asiakkaita julkisella sektorilla sekä useille merkittäville yksityisen sektorin organisaatioille mukaan lukien merkittäviä toimijoita vähittäiskaupan, finanssialan ja teollisuuden aloilta. Lisätietoa meistä ja asiakkaistamme löydät kotisivuiltamme www.consultor.fi