Integraatio-osaaja Rovaniemelle

Consultor Finland Oy on vuonna 2004 perustettu, nopeasti kasvava IT-konsulttitalo. Yrityksellämme on toimistot Helsingissä, Rovaniemellä sekä Kotkassa.

Etsimme Rovaniemelle hyvää tyyppiä osaksi huipputiimiä työskentelemään asiakasprojekteissa. Tehtävänäsi on toimia toteuttajana, koodarina sekä integraatioasiantuntijana. Työ tullaan tekemään Consultorin Rovaniemen toimistolla.

Toivomme että sinulla on osaamista joistakin seuraavista:

  • XML
  • WSDL
  • SOAP/REST
  • Eclipse tai JDeveloper
  • Versionhallinta (SVN, Git)
  • Java
  • Ymmärrys järjestelmien välisestä sanomaliikenteestä

Eduksi katsomme myös kokemuksen XQuery:sta ja mistä tahansa ohjelmointikielestä sekä projektityöskentelystä IT-projekteissa.

Emme kuitenkaan vaadi pitkää kokemusta, vaan hyvällä asenteella pääsee pitkälle. Perehdytämme sinut työhön hyvin ja muu tiimi tukee aina tarvittaessa. Työ sisältää paljon ongelmanratkaisua, johon osallistuu tarvittaessa koko muu tiimi. Itse työ tapahtuu pääosin graafista kehitystyökalua käyttäen.

Sinut voidaan palkata Consultorin palkkalistoille tai voit toimia alihankkijana vuokrayrityksen tai oman yrityksesi kautta. Valintaprosessiin sisältyy NDA, asiakkaan hyväksyntä projektiin sekä turvallisuusselvitys.

Mikäli jotakin jäi kokemuksessasi tai osaamisessasi uupumaan niin se ei vielä tarkoita, että et olisi etsimämme henkilö.

Ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan, olisiko sinusta hyvä lisä meidän tiimiimme. Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 31.1.2023 osoitteeseen: rekrytointi@consultor.fi. Käsittelemme saapuneita hakemuksia koko hakuajan.

Tule meille tekemään tärkeää ja vaikuttavaa työtä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Pekka Ryhänen, Johtava konsultti (Helsinki) puh. 0400 324 050, pekka.ryhanen@consultor.fi
Kari Ravantti, Johtava konsultti (Rovaniemi) puh. 050 477 9612, kari.ravantti@consultor.fi