Haemme integraatioasiantuntijaa

Consultor Finland Oy on vuonna 2004 perustettu suomalainen IT-asiantuntijapalveluyritys. Yrityksellämme on toimistot Helsingissä, Rovaniemellä sekä Kotkassa. Tarjoamme luotetut ja sitoutuneet huippuosaajat tietojohtamisessa, projektijohtamisessa, järjestelmäkehityksessä sekä tietoturvassa. Toteutamme palvelujen digitalisointeja, kokonaisvaltaisia verkkopalveluratkaisuja ja räätälöityjä ohjelmistoprojekteja sekä julkisen että yksityisen sektorin organisaatioille.

Olisitko sinä uusi Consultorlainen?

Etsimme Rovaniemelle hyvää tyyppiä osaksi huipputiimiä työskentelemään asiakasprojekteissa. Tehtävänäsi on toimia toteuttajana, koodarina sekä integraatioasiantuntijana. Työ tullaan tekemään Consultorin Rovaniemen toimistolla.

Toivomme sinulta löytyvän osaamista seuraavista:

  • XML
  • WSDL
  • SOAP/REST
  • Eclipse tai JDeveloper
  • Versionhallinta (SVN, Git)
  • Java
  • Ymmärrys järjestelmien välisestä sanomaliikenteestä

Toivomme sinulta myös huolellisuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä.

Eduksi katsomme myös kokemuksen XQuery:sta ja mistä tahansa ohjelmointikielestä sekä projektityöskentelykokemuksesta IT-projekteissa.

Sinut tullaan perehdyttämään työhön hyvin ja muu tiimi tukee sinua aina tarvittaessa. Työ sisältää paljon ongelmanratkaisua, johon osallistuu tarvittaessa koko muu tiimi. Itse työ tapahtuu pääosin graafista kehitystyökalua käyttäen.

Sinut voidaan palkata suoraan Consultorin työntekijäksi tai voit toimia alihankkijana vuokrayrityksen tai oman yrityksesi kautta. Valintaprosessiin sisältyy NDA, asiakkaan hyväksyntä projektiin sekä turvallisuusselvitys

Mikäli jotakin jäi kokemuksessasi tai osaamisessasi uupumaan niin se ei vielä tarkoita, että et olisi etsimämme henkilö. Ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan, olisiko sinusta hyvä lisä meidän tiimiimme. Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi 31.12. mennessä osoitteeseen: rekrytointi@consultor.fi. Käsittelemme saapuneita hakemuksia koko hakuajan.

Liity joukkoomme tekemään tärkeää ja vaikuttavaa työtä!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa: