Haemme integraatioasiantuntijaa

Haluatko olla osa upeaa tiimiämme Rovaniemellä? Etsimme nyt motivoitunutta ammattilaista, työskentelemään kanssamme asiakasprojekteissa.

 

Tehtävänkuvaus:

Tehtävänäsi on toimia toteuttajana, koodarina sekä integraatioasiantuntijana. Työskentelet monipuolisten asiakasprojektien parissa varmistaen sujuvan yhteistyön eri sidosryhmien kanssa. Päivittäinen työsi rakentuu tiiviiseen tiimityöskentelyyn, jossa yhdistyy ohjelmistokehitys, kevyt dokumentointi, ongelmanratkaisu sekä aktiivinen vuorovaikutus työkavereiden kanssa.

 

Toivomme osaamista seuraavista:

  • XML, WSDL, SOAP/REST
  • XQuery tai XSLT
  • Eclipse tai JDeveloper
  • Tuntemusta versionhallinnasta (SVN, Git)
  • Ohjelmointitaitoa (erityisesti Java)
  • Ymmärrystä järjestelmien välisestä sanomaliikenteestä

Eduksi katsomme:

  • Projektityöskentelykokemuksen IT-projekteissa

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää huolellisuutta, vahvaa ongelmanratkaisukykyä ja valmiutta jakaa osaamista sekä oppia jatkuvasti yhdessä tiimimme kanssa. Arvostamme sinulta kykyä rentoon tiimityöskentelyyn, jota avoin ja kannustava ilmapiirimme tukee merkittävästi. Olennainen osa työstä koostuu tiimityöskentelystä, joka sisältää osallistumista työkavereiden avustamiseen ja avun vastaanottamiseen. Työkavereiden toteutusten katselmointi on olennainen osa tehtävässä. Huumori ja nauru ovat meille tärkeitä ja ne tuovat positiivista energiaa työympäristöömme. Työ tullaan tekemään Consultorin Rovaniemen toimistolla, eikä etätyöskentely ole kyseisessä tehtävässä mahdollista.

 

Tarjoamme:

Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää osaamistasi korkeatasoisissa projekteissa samalla, kun nautit innostavasta työympäristöstä ja kokeneen tiimin tuesta. Pääset osallistumaan monipuolisiin työtehtäviin ja kantamaan vastuuta omasta työstäsi.

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Tavoitteenamme on ylläpitää vastuullista ja myönteistä yrityskulttuuria, joka tarjoaa oikeudenmukaisen, turvallisen ja innostavan työympäristön jokaiselle tiimin jäsenelle. Työntekijänämme hyödyt myös joustavista työajoista, kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä monipuolisista henkilöstöeduista.

Jos harkitset alihankkijan roolia kanssamme, voit olla varma, että se ei vaikuta työskentelyolosuhteisiin millään tavoin. Ylläpidämme avointa ja säännöllistä kommunikaatiota alihankkijayhteistyössämme ja työskentelet saumattomasti osana tiimiämme. Tiivis yhteistyö niin pienyritysten kuin yksityisyrittäjienkin kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää ja pyrimme luomaan kestäviä ja vahvoja kumppanuuksia.

 

Kiinnostuitko?

Jos tunnistat itsesi kuvauksestamme ja etsit innostavaa työympäristöä, lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@consultor.fi viimeistään 31.12. Käsittelemme saapuneita hakemuksia koko hakuajan.

Sinut voidaan palkata suoraan Consultorin työntekijäksi tai voit toimia alihankkijana vuokrayrityksen tai oman yrityksesi kautta. Valintaprosessiin sisältyy NDA, asiakkaan hyväksyntä projektiin sekä turvallisuusselvitys.

 

Consultor Finland Oy on vuonna 2004 perustettu suomalainen kasvava ja kehittyvä IT-asiantuntijapalveluyritys. Yrityksellämme on toimistot Helsingissä, Rovaniemellä sekä Kotkassa. Tarjoamme luotetut ja sitoutuneet huippuosaajat tietojohtamisessa, projektijohtamisessa, järjestelmäkehityksessä sekä tietoturvassa. Toteutamme palvelujen digitalisointeja, kokonaisvaltaisia verkkopalveluratkaisuja ja räätälöityjä ohjelmistoprojekteja mittavalle määrälle asiakkaita julkisella sektorilla sekä useille merkittäville yksityisen sektorin organisaatioille mukaan lukien merkittäviä toimijoita vähittäiskaupan, finanssialan ja teollisuuden aloilta. Käy tutustumassa lisää palveluihimme ja asiakkaisiimme.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa: