Haemme nyt myyntipäällikköä IT-asiantuntijapalvelujen myyntiin

Tehtävänäsi on hankkia uusia asiakkaita, voittaa asiakkaiden luottamus ja osallistua asiakkaittesi auttamiseen. Osaat luontevasti toimia niin puhelimessa kuin tapaamisissa, koordinoida myyntityösi tuloksia ja tarttua pelottomasti uusiin haasteisiin.

Arvostamme palavaa halua toimia asiakkaittemme parhaaksi, taitoa viedä asioita ripeästi eteenpäin, joustavuutta sekä kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn. Olet tekijä, joka haluaa aikaansaada tuloksia. Työkokemuksesta myynnin, markkinoinnin tai IT-asiantuntijatehtävien parista ei ole haittaa, mutta sopiva koulutus sekä ymmärrys tietotekniikka -alasta voivat olla riittävä kivijalka.

Tarjoamme työpaikan, jossa toimit varmasti lähellä asiakkaita. Pääset mukaan kasvavaan yritykseen, jossa mahdollisuudet ja lähtökohdat kehittyä ammattilaisena ovat olemassa.

Hakemukset ansioluetteloineen sekä palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@consultor.local.

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Markus Andersson puh 040 754 4601 (arkisin klo 14-15 välisenä aikana) tai etunimi.sukunimi@consultor.fi.