Johanna Eskola Consultorin myyntijohtajaksi

 

Johanna Eskola

Consultor on nimittänyt Johanna Eskolan myyntijohtajaksi ja hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.3. Johanna on aiemmin toiminut Consultorin tytäryhtiön T-Base Oy:n toimitusjohtajana, jonka lisäksi hänellä on pitkä kokemus IT-palveluiden myynnin parista.

Uudessa roolissaan Johanna tulee vastaamaan Consultorin myynnin johtamisesta ja kehittämisestä. Vahvistuksella tuetaan Consultorin kasvutavoitteita. Consultorilla ollaan erittäin iloisia Johannan liittymisestä joukkoomme. Johanna tuo mukanaan laajan kokemuksen alalta ja odotamme innolla hänen panostaan yrityksemme menestykselle.

”Alkuperäinen ajatukseni oli yrityskauppojen jälkeen etsiä uusia haasteita muualta. Tiiviin yhteistyön aikana kuitenkin huomasin, kuinka kivaa Consultorin porukan kanssa on tehdä töitä. Koska hyvä työyhteisö on tärkeä osa (työ)elämää olen erittäin iloinen, että voin osaamisellani olla mukana viemässä Consultoria kohti yrityksen tavoitteita. Tutun porukan vuoksi rooliin siirtyminen tuntuu luontevalta ja odotan sitä innolla”, Johanna kertoo.

Luonteeltaan Johanna on energinen ja aktiivinen henkilö, jolle liikunta on iso osa arkea. Hän on mukana juniorijalkapallon seuratoiminnassa ja osallistuu omien lasten jalkapalloharrastukseen kuljettajan roolissa. Jalkapallon lisäksi Johanna nauttii monipuolisesti muistakin liikuntalajeista, kuten hiihdosta, kuntosalista sekä joogasta. Johanna on myös intohimoinen luontoharrastaja ja hän on käynyt Suomen kansallispuistoista yli kolmessakymmenessä.