Kansallisarkisto tilaa Consultorilta tietoturva-auditoinnin

Consultor on voittanut Kansallisarkiston järjestämän kilpailutuksen AHAA-tietojärjestelmän tietoturvallisuusauditoinnista. AHAA on arkistokuvailun tuottamiseen ja aineistonhallintaan suunniteltu tietojärjestelmä ja tietovaranto, jota hyödynnetään Kansallisarkiston eri palveluissa. Auditointi tullaan tekemään vuoden 2022 aikana.

”Kansallisarkisto on uusi asiakkaamme. Consultor on ollut viime vuosina merkittävä toimittaja valtionhallinnon tietoturvallisuuden asiantuntijapalveluissa ja olemme iloisia, että asiakaskuntamme tällä saralla laajenee entisestään”, iloitsee Consultorin johtava konsultti Jari Wickström.

Consultorin asiantuntijoilla on kokemusta lukuisista erilaisista tietoturvallisuuden alueen palvelutoimituksista eri kokoisilla asiakkailla. Olemme toimineet esimerkiksi valtionhallinnossa digiturvallisuuden sopimustoimittajana jo vuodesta 2018.  Auditoimme muun muassa uusia verkkopalveluja ennen niiden julkaisua sekä asiakkaiden erilaisia olemassa olevia tietojärjestelmiä. Meille ovat tuttuja erityyppiset viitekehykset (mm. OWASP, CIS Controls, ISO 27001, KaTaKri ja PiTuKri) ja palvelumme sovitetaan aina asiakkaan tarpeet huomioiden.

Kiinnostuitko?