Kiitos Valtio Expossa osastollamme käyneille!

Consultor osallistui tuttuun tapaan valtionhallinnon suurimpaan vuotuiseen verkostoitumistapahtumaan Valtio Expoon 10.5.2017 Marina Congress Centerissä, Helsingissä. Kävijöitä oli jälleen paljon ja myös Consultorin osastolla riitti vipinää.
Tietoiskumme aiheesta Digipotkua asiakirjahallintoon – Case: Energiaviraston sähköinen allekirjoitusprosessi keräsi mukavasti kuulijoita ja herätti hyviä kysymyksiä. Esityksessä yli-insinööri Mikko Äikäs kertoi, miten Energiavirastossa sähköisen allekirjoituksen käyttöönotto on onnistunut ja millaista palautetta käyttäjiltä on saatu.
Osastomme seinällä oli gallup-kysely, jossa kartoitimme kävijöiden mielipiteitä siitä, millä tavoin oman organisaation toimintaa voitaisiin tehostaa, millaista osaamista toimintaa kehittävältä konsultilta kaivataan ja mikä on vastaajien mielestä suurin syy siihen, että digiloikka epäonnistuu. Kyselyyn vastanneet osallistuivat laadukkaan samppanjapullon arvontaan. Voittaja on nyt arvottu ja palkinto toimitetaan perille pikimmiten.
Kiitos kaikille osastollamme vierailleille!