Maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskus (TIKE) ja Consultor Finland Oy ovat solmineet puitesopimuksen

Sopimuksen kohde on Tiken ja sen asiakkaiden tietojärjestelmien tekniseen infrastruktuuriin liittyvät määrittely-, suunnittelu-, toteutus-, dokumentointi-, massamuutos-, integrointi-, vikaselvitystyöt sekä käyttöpalveluiden menetelmiä ja prosesseja koskeva konsultointityö. Sopimus on voimassa 2008-2009.

”Yhteistyömme Consultorin kanssa on lähtenyt mukavasti liikkeelle. Olemme toteuttaneet yhdessä kaksi auditointihanketta ja asiantuntijoiden osaaminen on ollut tarvettamme vastaavaa. Mielestämme sopimuksen avulla pystymme keskittymään paremmin ydinosaamiseemme ja ostamaan tarvittaessa erityisosaamista tarpeidemme mukaisesti puitesopimuksen kautta”, kommentoi Tiken Yksikön päällikkö Jukka Yli-Koivisto.

Puitesopimuksen tavoitteena on toiminnan kehittäminen, tuottavuuden parantaminen ja kustannustehokkuuden lisääminen, sekä käyttö- ja palvelutavoitteita vastaava tietojärjestelmäkokonaisuus ja yhteistoiminnan kehittäminen näiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

”Tike on Consultorille tärkeä asiakas ja tavoitteenamme on syventää yhteistyötämme tasolle, jossa tunnemme asiakkaan toimintaympäristön ja pystymme ennakoimaan tulevia tarpeita. Tähänastinen yhteistyö on osoittanut, että olemme arvioineet asiakkaan tarpeet oikein ja pystyneet tarjoamaan toteutukseen sopivat ja osaavat asiantuntijat”, kertoo Sirpa Joensuu Consultor Finland Oy:stä.

Tike toimii maatalouden, maaseudun ja elintarviketalouden tilastoviranomaisena ja tiedonhallinnan yhteiskäyttöisten ratkaisujen rakentajana tuottaen tietoa, tietopalveluja ja tietotekniikkapalveluja.

Consultor Finland Oy on vuonna 2004 perustettu tietotekniikan palveluyritys. Olemme erikoistuneet IT-hankkeiden resursointiin sekä teknologia- ja rekrytointikonsultointiin. Liikevaihtomme vuonna 2007 oli n. 2,03 MEur ja tuloksemme voitollinen. Asiakkainamme on 20 julkisen ja yksityisen sektorin organisaatiota, joiden hankkeisiin osallistumme projektinhallinta- tai asiantuntijaroolissa.