Oikeusministeriön hallinnonalalle tekoälyn asiantuntijapalveluita

Consultor Finland Oy on voittanut Oikeusrekisterikeskuksen kilpailutuksen Oikeusministeriön hallinnonalan tarvitsemista tekoälyyn liittyvistä konsultointi-, esiselvitys-, kartoitus- ja suunnittelupalveluista.

Asiakkaan tavoitteena on saada konsultatiivinen liiketoiminta- ja tietotekniikkajohdon asiantuntijapalvelu, jonka pääasiallinen tehtävä on suunnitella tekoälyratkaisuja, jotka muun muassa hyödyntävät Oikeusministeriön hallinnonalalle kertynyttä tietomassaa. Tekoäly avaa uusia mahdollisuuksia tehdä valtavista tietomassoista entistäkin parempaa data-analytiikkaa tiedolla johtamisen tarpeisiin.

Suunnitteluun sisältyy mm. johdon konsultointi, potentiaalisten kohteiden tunnistaminen, toteuttamiskelpoisuuden arviointi, POC-toteutukset ja teknisten ratkaisujen sekä tekoälytoteutukseen tähtäävien projektien suunnittelu. Puitesopimus on aluksi yhden vuoden mittainen, ja se sisältää optiot kahdeksi jatkovuodeksi.

”Tekoäly on tämän hetken vahvimpia megatrendejä ja se tulee tehostamaan liiketoimintoja ja prosesseja merkittävästi jo lähitulevaisuudessa. Siksi olemme todella innoissamme, että merkittävä julkishallinnon toimija luottaa Consultorin näinkin keskeisellä ja vaativalla alueella”, iloitsee Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson.

Lisätietoja: