Consultor toteuttamassa verkkotoimistoa Yrityssuomi.fi -portaaliin

Consultor on mukana toteuttamassa Yrityssuomi.fi -portaaliin nk. verkkotoimistoa, joka kokoaa yhteen sekä perustettavan että jo toimivan yrityksen toimintaan liittyviä tieto- ja asiointipalveluja. Verkkotoimisto tarjoaa myös muita yrittäjän arkea helpottavia työkaluja. Portaalin kehittämistä koordinoi Työ- ja elinkeinoministeriön alainen Aluehallinnon tietohallintopalveluyksikkö AHTi.

Toteutuksen runkona on Yritys-Suomen teknologia-alusta, erityisesti Liferay-portaali ja Alfresco-dokumentinhallintajärjestelmä. Avoimen lähdekoodin tuotteiden vahvuutena on, että jokainen lähdekoodin rivi on tarvittaessa nähtävillä ja korjattavissa. Verkkotoimisto integroituu vahvasti muihin eri järjestelmiin, joista osa toteutetaan Yritys-Suomen sisäisinä hankkeina, (esim. liiketoimintasuunnitelman rakentamistyökalut).

Consultorilla on kokemusta useista laajoista toteutuksista, joissa organisaatiot toteuttavat asianhallintaprosessejaan nykyaikaisilla portaali- ja dokumentinhallintatuotteilla. Avoimen lähdekoodin lisäksi olemme mukana useissa Microsoft SharePoint -teknologiaan pohjaavissa hankkeissa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme miten voimme auttaa organisaatiotasi toimintaanne sopivan ratkaisun luomisessa!

Lisätietoja:
Consultor Finland Oy
Jyrki Virtanen
Hallituksen puheenjohtaja
Puh. 040 865 8445