Osallistu T-Basen Microsoft-kursseille!

Consultorin osakkuusyritys T-Base Oy on tuonut syksyn 2017 aikana tarjolle omia kursseja. Nyt julkaistut kurssit painottuvat Microsoft Business Intelligence -teknologioihin ja ne on suunnattu järjestelmien pääkäyttäjille sekä raportoinnista kiinnostuneille.

”Kouluttaminen on aina ollut merkittävä osa T-Basen toimintaa, ja nyt laadituilla kursseilla haluamme tarjota asiakkaille enemmän tietoa koulutusosaamisesta”, kertoo T-Basen toimitusjohtaja Johanna Eskola. ”Kouluttajiemme kokemuksen mukaan kaikilla ei ole mahdollisuutta osallistua kursseille paikan päällä ja siksi T-Basen avoimet kurssit ovat online-toteutuksia, joihin voi osallistua omalta työpisteeltä.”

T-Basen nettisivuille tarjolle tuodut kurssit ovat valmiita kokonaisuuksia, joista on mahdollista laatia myös asiakaskohtaisia toteutuksia.

”Olemme ennenkin järjestäneet kursseja asiakkaiden toiveesta. Nyt tarjolle tuoduilla kursseilla pystymme paremmin palvelemaan asiakkaita kertomalla valmiista kokonaisuuksista. Kokemukseni mukaan monessa organisaatiossa paras lopputulos saavutetaan mukauttamalla valmis kurssi yrityksen omiin tarpeisiin ja ympäristöön. Näin on erityisesti, mikäli koulutettavia henkilöitä on useita”, toteaa T-Basen osakas Tero Ramu. Ramulla on on yli 15 vuoden kokemus Microsoft-teknologioiden kouluttamisesta.

T-Base täydentää kurssitarjoamaa myös ajankohtaisilla webinaareilla. Seuraava webinaari käsittelee Microsoftin analytiikkatyökalun Power BI:n ja SQL-kielen yhdistämistä. Webinaari järjestetään 1.2.2018 klo 9:00.
Lisätietoja kursseista ja webinaareista löydät T-Basen nettisivuilta: www.t-base.fi/koulutukset. Ilmoittautuminen kursseille ja webinaareihin tapahtuu Oppia.fi-portaalin kautta. Voit kysyä lisätietoa kursseista myös osoitteesta koulutukset@t-base.fi.
Lisätietoja:
T-Base Oy
Johanna Eskola
toimitusjohtaja
p. 050 358 8165
etunimi.sukunimi@t-base.fi
T-Base Oy on Microsoft-teknologioihin erikoistunut ICT-asiantuntijatalo.