Palkeet hankkii Consultorilta projektinhallintapalveluja

Consultor on voittanut Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen (Palkeet) kilpailutuksen teknisestä projektipäälliköstä tukemaan asiakasta SAP-migraation suunnitteluprosessissa.

Hankittaviin asiantuntijatehtäviin kuuluu muun muassa hankintayksikön avustaminen nykyisen SAP-version tarvittavien lähtötietojen määrittämisessä, keräämisessä ja tietojen validoinnissa sekä migraation mukanaan tuomien muutosten tunnistamisessa. Sopimus voi jatkua kilpailutusvaiheen jälkeiseen varsinaiseen projektinaikaiseen työhön, jossa tehtävinä ovat muun muassa toteutuksen suunnittelun ja määrittelyn ohjaaminen Palkeiden teknisenä projektipäällikkönä, toteutusprojektin etenemisen johtaminen, ohjaaminen ja valvominen sekä osallistuminen arkkitehtuurin kuvaamiseen, prosessien mallintamiseen ja palveluiden kuvaamiseen.

Sopimus on voimassa vuoden 2023 loppuun asti.

”Consultor toteuttaa parhaillaan Palkeille laajaa SAP Business Objects-raportoinnin modernisointiprojektia.  Siksi on hienoa, että pääsimme mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaan SAP-migraatiota, joka tulee varmasti olemaan teknisesti haastava ja mielenkiintoinen projekti”, kertoo Consultorin johtava konsultti Pekka Ryhänen.

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) on merkittävä valtiovarainministeriön hallinnonalalla toimiva konsernipalvelujen tuottaja. Lisätietoa Palkeista www.palkeet.fi.

Lisätietoja: