Palvelut

Tehtävämme on lisätä yrityksesi osaamista. Tarjoamme ymmärrystä ja näkemystä, joiden avulla saat arkeesi sujuvuutta ja nukut yösi paremmin. Olemme olemassa, jotta sinä menestyisit.

Tietojohtaminen

Autamme asiakkaitamme kehittämään edistyneitä tiedonhallintaratkaisuja. Toimitamme tietovarasto- ja raportointiratkaisuja useilla eri BI-teknologioilla, kuten Microsoft Power BI.

Tiedon oikea kerääminen, analyyttinen käsittely, tiedon visualisointi ja tehokas raportointi ovat keskeisessä asemassa liiketoiminnan menestyksen saavuttamisessa. Me toimimme tietojohtamisen vastuullisena konsulttina varmistaaksemme, että asiakkaamme saavuttavat nämä tavoitteet.

Lue lisää tietojohtamisesta

Projektijohtaminen

Onnistuneiden projektien johtaminen vaatii oikeanlaista otetta. Me tarjoamme sinulle kaiken tarvittavan projektisi menestykseen, suunnittelusta johtamiseen, koulutuksesta projektitoiminnan kehittämiseen ja auditointiin.

Kokonaisvaltainen lähestymistapamme projektien johtamiseen ja kehittämiseen varmistaa, että voit saavuttaa parhaat tulokset kaikissa projekteissasi.

Lue lisää projektijohtamisesta

Järjestelmäkehitys

Tarjoamme laaja-alaista kehittämistyötä sekä asiantuntijapalveluina että kokonaistoimituksina ja sitoudumme tukemaan niitä koko niiden elinkaaren ajan.

Olipa kyse verkkopalveluista, yritysjärjestelmistä, sähköisen asioinnin ja asianhallinnan ratkaisuista tai integraatiopalveluista, olemme luotettava kumppanisi tavoitteidesi saavuttamisessa.

Lue lisää järjestelmäkehityksestä

Tietoturva

Tietoturva on keskeinen osa liiketoimintaa ja sen merkitys kasvaa jatkuvasti digitalisaation myötä. Tarjoamme asiakkaillemme kattavaa tukea digitaalisen turvallisuuden koko kirjossa.

Tuemme asiakkaitamme digitaalisen turvallisuuden arvioinnissa sekä hallinnollisten ja teknisten vaatimusten saavuttamisessa. Autamme myös riskienhallinnan, kyberturvallisuuden, tietosuojan sekä toiminnan jatkuvuuden kehittämisessä.

Lue lisää tietoturvasta

Autamme asiakkaitamme neljällä eri tavalla

Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme joustavaa ja ammattitaitoista asiantuntijapalvelua, jossa asiakkaamme saavat asiantuntijatyötä käyttöönsä helposti, nopeasti ja luotettavasti. Voimme tarjota yhden tai useamman kokeneen tietotekniikka-alan asiantuntijan, jotka tulevat työskentelemään suoraan asiakkaamme johdon alaisuudessa sovittuun tehtävään. Sitoudumme asiakkaan tehtäviin määräajaksi tai toistaiseksi.

Kokonaistoimitukset

Vastaamme koko toimitusprosessista alusta loppuun. Toimituksen suunnittelu ja asiantuntijoiden johtaminen ovat meidän vastuullamme ja asiantuntijamme tuottavat sovitun lopputuloksen sovitussa aikataulussa. Toimituksemme voivat olla monenlaisia, kuten tietojärjestelmiä, olemassa olevien tietojärjestelmien laajennuksia tai myös yksittäisiä konsultointitoimeksiantoja.

Jatkuvat palvelut

Pidämme yllä, kehitämme ja tuemme tietojärjestelmiä tai laajempia kokonaisuuksia sovitulla palvelutasolla. Meillä on työjohtovastuu, mikä tarkoittaa, että vastaamme tarvittavan henkilöstön palkkaamisesta ja ohjaamisesta sekä ylläpitoon että tukitoimiin. Toimimme omien prosessiemme mukaisesti, mutta noudatamme asiakkaan kanssa laadittua palvelusopimusta.

Ulkoistuspalvelut

Otamme laajan toiminnallisen kokonaisuuden vastuun. Kokonaisuus voi kattaa yhden tai useampia tietojärjestelmiä, liiketoimintaprosesseja tai jopa koko organisaatiorakenteen, kuten osastoja tai yksiköitä. Palvelusopimuksessa määritellään selkeästi palvelutason ehdot, joihin sitoudumme ja joiden mukaisesti palvelua asiakkaalle tarjotaan.

Usein ulkoistuksen yhteydessä voi myös tapahtua asiakkaan henkilöstön siirto palvelukseemme. Tämä henkilöstö liittyy osaksi tiimiämme ja toimii yhteistyössä kanssamme palvelun sujuvuuden varmistamiseksi. Kokonaisuudessaan ulkoistuspalvelu tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaansa, kun me vastaamme kokonaisuuden hallinnasta ja operoinnista sovittujen palvelutasojen pohjalta.

Tietojohtamisen konsultointipalveluilla huolehdimme asiakkaiden IT-hankkeen onnistumisesta

Olemme joustava kumppani, kun tarvitset apua vaativissa ohjelmistoprojekteissa, niin isoissa kuin pienissä. Voimme olla mukana aina tarpeen kartoituksesta ja määrittelystä lähtien, ja jatkaa yhteistyötä myös toteutuksen valmistuttua. Toteutamme asiakaskohtaisia ratkaisuja, mukautamme palveluita ja selvitämme ongelmia. Asiantuntijamme ovat Microsoft-teknologioiden (SQL, SharePoint, .Net, Azure, Power BI, O365) ammattilaisia. Tarpeesta riippuen asiantuntijamme voivat huolehtia koko hankkeesta tai täydentää tiimin osaamista omalla ammattitaidollaan.

Tietokannat ja tietovarastot

Ovatko tietonne helposti saatavilla yhdestä paikasta? Onko tietokantarakenteenne optimaalinen?

Sovellukset

Tarvitseeko vanha sovelluksenne päivitystä? Onko teillä tarvetta kokonaan uudelle ratkaisulle? Haluatteko saada sovelluksenne mobiilikäyttöön?

Integraatiot

Onko teillä järjestelmiä, joita tulisi integroida? Haluaisitteko saada datan siirtymään järjestelmästä toiseen?

Raportointi

Tuottaako järjestelmänne tarvittavat raportit?

Ohjelmointi

Tarvitseeko järjestelmänne räätälöintiä tai kustomointia?

Azure pilviratkaisut

Haluatko hyötyä Azuren mahdollisuuksista? Haluatteko siirtää nykyisen toteutuksen Azureen?