K-Auton IT-järjestelmien kehitys ja ylläpito

K-Autolla on jälkimarkkinoinnissa yli sata erilaista jatkuvaa kehitystä ja ylläpitoa vaativaa IT-järjestelmää. Olemme kehittäneet ja ylläpitäneet näitä järjestelmiä jo yli 10 vuoden ajan.

Olemme räätälöineet K-Autolle rengashotelli-sovelluksen asiakkaiden autojen renkaiden säilyttämistä ja hallinnointia varten. Olemme kehittäneet heille myös huollon verkkovarausjärjestelmän, jossa asiakas voi koska tahansa varata autolleen huollon haluamastaan huoltopisteestä. Huollon verkkovaraus näyttää huoltoon sisältyvät toimenpiteet, aineet ja tarvikkeet hintoineen sekä huollon kokonaishinnan.

K-Auton myynnin toiminnan tehostamiseksi olemme kehittäneet Myynnin työpöytä -sovelluksen, johon kerätään eri lähteistä myynnin henkilöstölle tarpeellisia tietoja.

K-Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐, CUPRA- ja Porsche‐henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana. K Auto Oy toimii myös MAN‐kuorma‐autojen ja MAN TGE -pakettiautojen sekä MAN‐ ja Neoplan‐linja‐autojen maahantuojana. K-Auto on alan markkinajohtaja Suomessa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!