Ruokavirasto liittyi puitesopimukseen Consultorin kanssa

Consultor Finland Oy valittiin marraskuussa 2018 toimittajaksi nelivuotiseen sopimukseen IT-asiantuntijapalveluiden yhteishankinnassa, jossa Maanmittauslaitos toteutti kilpailutuksen, jonka perusteella muodostettavassa puitejärjestelyssä tilaajina ovat Maanmittauslaitos, Maaseutuvirasto, Maa- ja metsätalousministeriö, Elintarviketurvallisuusvirasto ja Luonnonvarakeskus.

Elintarviketurvallisuusvirasto, Maaseutuvirasto sekä osa Maanmittauslaitoksen tietotekniikan palvelukeskuksesta yhdistyvät 1.1.2019 ja uuden viraston nimeksi tuli Ruokavirasto.

Uusi Ruokavirasto liittyi virallisesti tähän sopimukseen maaliskuussa 2019.

Tilaajat kehittävät ja ylläpitävät yhteensä yli 200 tietojärjestelmää ja käynnistävät sopimuskauden aikana merkittäviä uusia lainsäädännön toimeenpanon tukeen liittyviä tietojärjestelmähankkeita ja projekteja. Puitesopimuksen tarkoituksena on hankkia tietojärjestelmien kehittämis- ja ylläpitopalveluita sekä niihin kiinteästi liittyviä muita IT-asiantuntijapalveluita. Consultor valittiin toimittamaan tietojärjestelmien kehittämis- ja ylläpitopalveluja kokonaistoimituksina sekä asiantuntijaresursseja tietojärjestelmien kehittämisen ja ylläpidon tarpeisiin.

”On erittäin hienoa päästä aloittamaan yhteistyö upouuden Ruokaviraston kanssa”, iloitsee Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson.

Lisätietoja: