Syvenevää yhteistyötä Kevan kanssa

Consultor aloitti yhteistyön Kevan kanssa jo vuoden 2016 alkupuolella, mutta yhteistyö laajeni olennaisesti kun Consultor aloitti palveluiden toimittamisen mm. Kevan eläkeasiain käsittelyjärjestelmän ylläpito- ja testaustehtäviin sekä tietovarastoinnin ja tiedolla johtamisen tarpeisiin.

Eläkeasiainkäsittelyjärjestelmä (Elmo) on Kevan ydinjärjestelmä, jonka parissa työskentelee aktiivisesti yli 300 loppukäyttäjää. Sen kehittämiseen osallistuu lukuisa joukko määrittelyn, sovelluskehityksen sekä testauksen ammattilaisia ja Consultor muodostaa kokonaisuudessa yhden Elmon kehitystiimin, joka toimii tiiviissä yhteistyössä sekä Kevan että muiden toimittajien asiantuntijoiden kanssa.

Tämän lisäksi autamme Kevaa tietovarastoinnin ja tiedolla johtamisen alueella, jossa hyödynnämme osana toimitettavia palveluita skaalautuvia ja ylläpidettäviä tiedon integroinnin ja tietojen varastoinnin pilvipalveluita. Consultorin asiantuntijoiden tuella Keva saa ajettua raskaat analyyttiset kyselyt suoraan tietovarastosta operatiivisen järjestelmän sijasta. Autamme asiakasta yhdistämään eri järjestelmien tietoja paremman kokonaiskuvan aikaansaamiseksi, ja teemme sen visualisoiduilla analyyseillä pelkkien numeroiden sijasta. Lisäksi edesautamme asiakkaan toiminnan tehostamista automatisoimalla useita prosesseja, jotka ovat olleet tähän asti manuaalisia.

”Yhteistyö on toiminut todella sujuvasti ja olen erittäin iloinen siitä, että olemme kyenneet nopeasti saavuttamaan Kevan luottamuksen ja tätä kautta myös vastuumme heidän merkittävissä kehittämishankkeissa on jatkuvasti kasvanut”, toteaa toimitusjohtaja Markus Andersson.

Lisätietoja: